Γόντικας για Τατούλη: "Δεν γίνεται να μην βγαίνει στο προσκήνιο και να είναι υποβολέας" (vd)

Οι συνεχόμενες τοποθετήσεις της Ντίνας Νικολάκου, για λογαριασμό της «Νέας Πελοποννήσου» προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Γόντικα, ο οποίος επιτέθηκε στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλη Σκαντζό, κατηγορώντας τον ότι καλύπτει τον κ. Τατούλη!
Συγκεκριμένα, είπε ο περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚΕ: «Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ να μην συνεχίζετε να παραβιάζετε τον κανονισμό λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου και να προστατεύετε τον κ. Τατούλη. Καταλαβαίνω, λείπει ο Δέδες και δίνετε το λόγο στον Πουλοκέφαλο. Αλλά δεν γίνεται ο πρώην Περιφερειάρχης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να μην βγαίνει στο προσκήνιο και να είναι υποβολέας.»
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
5 σχόλια
-
Νικόλα τοποθετήθηκες εκεί από τους πολίτες που σε ψήφισαν για να κάνεις αντιπολίτευση και όχι για να γίνεις το δεκανίκι του Νίκα. Τι σου έταξε και τι έχεις λάβει γιαυτό τον ρόλο; Στις επόμενες εκλογές Θα δεις τη διαφορά.
-
εχει πιει το αμιλητο νερό ο μουγκοθοδωρος ! ξεχασε το δεν θα ακουσεις ποτε την λαλια του ! δεν συμμετεχει ειναι ωσει παρων ! θα μιλησει οταν αποσπάσει και ανεξαρτητοποιησει εναν ακομη συμβουλο του Νικα και εναν απο την παραταξη Δεδε ! εκει εχει τωρα επικεντρωθει !!!!!!!!
-
Σε ενοχλεί γιατί η Ντίνα έχει αποκαλύψει την συνεργασία σου με το Νίκα ;;
-
Και συ γιατί κόπτεσαι; Τι σε νοιάζει; Σιγά μην κάτσει να του κλείνει τα μικρόφωνα ο Σκαντζός και να μιλάει μέσω κάμερας... Εδώ γίνονται συναντήσεις με τόσα άτομα και το Περιφερειακό γίνεται ακόμα με τηλεδιάσκεψη γιατί βολεύει κάποιους.
-
Ό,τι γουστάρει θα κάνει ρε. Λογαριασμό θα σου δώσει κιόλας; Άει σαπέρα. Θα κανονίζεις τώρα και πώς θα συμπεριφέρεται ο καθένας; Ρε τι'ναι τούτος δω