Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την Τριφυλία επισκέφθηκε ο Πέτρος Τατούλης

Την Τριφυλία επισκέφθηκε ο Πέτρος Τατούλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23.6.2021

Επίσκεψη στην περιοχή της Τριφυλίας πραγματοποίησε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Αντωνία Μπούζα, Κωνσταντίνα Νικολάκου καθώς και τον Γιώργο Μπακούρο.

Ο Πέτρος Τατούλης επισκέφθηκε έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και είχαν σχεδιασθεί και δημοπρατηθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή καθώς και έργα τα οποία είχαν υλοποιηθεί και απαιτούνται νέες παρεμβάσεις για την ολοκλήρωση τους.

  • Οι εκπρόσωποι της «Νέας Πελοποννήσου» επισκέφθηκαν το λιμάνι της Κυπαρισσίας, όπου έχει ολοκληρωθεί ένα σημαντικό μέρος προστασίας του και βρίσκεται σε εξέλιξη η επισκευή του κρηπιδώματος στον παλιό προσήνεμο μόλο.

Το λιμάνι της Κυπαρισσίας δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης ότι θα πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό της βιώσιμης ανάπτυξης για την περιοχή, αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες δυνατότητες της, κυρίως στους τομείς του τουρισμού και της αγροτικής οικονομίας.

Ως Περιφερειακή Αρχή είχαμε σχεδιάσει και μελετήσει ένα δίκτυο λιμενικών εγκαταστάσεων στην Πελοπόννησο με επίκεντρο τη δημιουργία μιας σύγχρονης τουριστικής μαρίνας στην Κυπαρισσία επεσήμανε ο πρ.Περιφερειάρχης.

  • Οι εκπρόσωποι της «Νέας Πελοποννήσου» στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Κάστρο της πόλης, όπου μετά από επίπονη προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη κατάφερε να ολοκληρώσει σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού την ωριμότητα της ένταξης του έργου στο ΠΕΠ Πελοποννήσου με προϋπολογισμό 1,5 εκατομμύριο ευρώ περίπου.
  • Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της «Νέας Πελοποννήσου» επισκέφθηκαν ένα έργο που φέρει την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη και αφορά τις εργασίες του αλιευτικού καταφυγίου στη Μαραθόπολη.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια σε συνεργασία με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης υλοποιούνται οι εργασίες για ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο στην περιοχή της Μαραθόπολης για το οποίο εγώ  προσωπικά και συγκεκριμένοι συνεργάτες μου δεχτήκαμε συνεχείς επιθέσεις, λάσπης και συκοφαντίας. Η ολοκλήρωση του έργου πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, σεβόμενοι φυσικά και τα αιτήματα των αλιέων της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο συγκεκριμένο έργο παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαραθόπολης κ.Κωνσταντίνος Παντελής καθώς και ο πρ.πρόεδρος της Κοινότητας κ.Γιώργος Μίγγας.

  • Την καθυστέρηση που παρατηρείται στη δημοπράτηση των δικτύων του Φιλιατρινού Φράγματος τόνισε ο Πέτρος Τατούλης κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε στο Φιλιατρινό Φράγμα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα οφείλει να σταματήσει να παρακολουθεί τα μεγάλα έργα της Πελοποννήσου ως απλός θεατής.
  • Τέλος παρουσία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Χριστιανούπολης κ.Χαράλαμπου Αλεξόπουλου, οι εκπρόσωποι της «Νέας Πελοποννήσου» επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως  του Σωτήρος, όπου επισημάνθηκε η αναγκαιότητα για άμεση έναρξη των εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο προκειμένου να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις σε ένα από τα σημαντικότερα Βυζαντινά εκκλησιαστικά μνημεία της χώρας μας.  

Η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα έχει εγκαταλείψει την Τριφυλία δήλωσε τέλος ο Πέτρος Τατούλης, όπου εκτός από την έλλειψη σχεδιασμού μεγάλων έργων υποδομών παραμένει απούσα από τη μεγάλη ζημία που έχει υποστεί ο αγροτικός κόσμος της περιοχής σε μία από τις πιο δυναμικές καλλιέργειες όπως αυτή του πρώιμου καρπουζιού, αφήνοντας τους παραγωγούς της περιοχής στο έλεος του Θεού.

   

13 σχόλια

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν τον φοβούνται @ 13.09 αλλά μόνο τον σκιάζονται και τρέμουν από την παρουσία του κ. Τατούλη, κρίμα....

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ.Πέτρο για την γιορτή σου....!

  • ΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑ Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί καλά κάνουν και είναι ......περιφερόμενοι και επιθεωρούν τα ΔΙΚΑ τους έργα . ΘΙΑΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ εσείς είστε , για να σας γυρίσω την φρασεολογία που καταλαβαίνετε ......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 09:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην ξεχάσετε παίδες να βγάλετε και μια φωτό στο στέγαστρο για τα μανουάλια !!! Χα χα χα !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    O ΓΡΑΒΑΤΑΚΙΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ !!!! ΤΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΥΦΤΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΟΥΝ ! ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, ΚΩΜΩΔΙΑ Ή ΤΡΑΓΩΔΙΑ ! ΔΙΑΛΕΧΤΕ ! ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 01:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας καταλαβαίνω εσάς τα ζωάδια τους αρνητές, γκρεμίζεται ο κόσμος γυρω σας και βρίσκεται κάτι που μπορεί να σκεφτεί το μικρό μυαλουδάκι σας για να πιαστείτε. Σχεδόν χαίρομε που αντιδράτε έτσι αλλα πάλι οταν σκέφτομαι ότι εξαρτάτε και η οικογένεια μου απο εσάς στις εκλογές θυμώνω. Θυμώνω που δεν μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά και περιμένατε όλη σας η ζωή να είναι όπως όταν είσασταν 18 χρονών. Εγώ προσωπικά σας γλεντάω όπου σας βρω και το παίζεται κότες όταν έρχεται η αστυνομία για πρόστιμο. Αμα είσαστε μάγκες πηγγενετε μπροστά σε αστυνομικό και μην φοράτε μάσκα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τιποτένιοι τριπολιτσιοτεοι, χωρικοί που βολευτίκατε στο δημίσιο και νομίσατε ότι γίνατε νοματέοι, ουστ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 00:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα είναι ότι και ο Νίκας πάει και βλέπει τα έργα Τατουλη, γιατί τα δικά του προς το παρόν είναι ΙΔΕΕΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    19.18 Εσένα ειδικά, σου ρίχνει κάθε μέρα μια...καραμητρέϊκη και τη φχαριστιέσαι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ πλάκα έχετε παπαγαλάκια του Νίκα !Και μόνο που βλέπετε τον Τατούλη τρομοκρατείστε!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Με γραβάτα και βημα ταχύ ! πάει ο Καραμητρος ! Η ζέστη γαρ ! Ρε Πετράν μηπως πέρασες και από το Τζανε Καλαμακι να δεις και εκει την εργάρα σου ! να δεις τα γεφυρια σου και τα τουνελ στα αρχαια ! Ανευ οριων θρασος !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΙΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ . ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ . ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΑ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι "επιθεωρήτες" σουλατσάρουν και εκτονώνονται ! Δουλειά δεν έχει ο διαολος ........λέει ο λαός μας !!! Τέρμα οι βόλτες την επόμενη εβδομάδα ο θίασος που θα δώσει παράσταση ;;;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...