Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τη δική του "σκιώδη κυβέρνηση" για την Περιφέρεια ανακοίνωσε ο Τατούλης - Όλα τα ονόματα!

Τη δική του "σκιώδη κυβέρνηση" για την Περιφέρεια ανακοίνωσε ο Τατούλης - Όλα τα ονόματα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10.1.2022

Οι  σαρωτικές αλλαγές στα στελέχη της Διοίκησης της Περιφερειακής Αρχής αποδεικνύουν την παραδοχή της αναποτελεσματικότητας και της αποτυχίας στην παροχή έργου.

Ο κ.Νίκας για άλλη μια φορά προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους και δείχνει ως υπεύθυνους τους συνεργάτες του, οι όποιοι ήταν επιλογές του για τη διοίκηση των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Επιβεβαιώνεται πλήρως η πολιτική μας άποψη ότι η πολιτική πρακτική του κ.Νίκα ήταν και εξακολουθεί να είναι η υπεροψία, η αλαζονεία, ο αυταρχισμός και ένας πρωτοφανής πολιτικός «κομπλεξισμός» να θέλει να βλέπει τον εαυτό του ως «Αλάθητο Ηγεμόνα».

Ο ορισμός δε ως Προέδρων Νομικών Προσώπων  δύο (2) Περιφερειακών Συμβούλων, που αποστάτησαν από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» κατόπιν προτροπής του κ.Νίκα, σε έμμισθες θέσεις αναδεικνύει και τη δεξιότητα του να επιβραβεύει τους «αργυρώνητους».    

Ο τ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης με αίσθημα ευθύνης και βλέποντας το αδιέξοδο που οδηγείται η Πελοπόννησος και τις επιπλέον βλάβες που έχουν επέλθει και που θα επιδεινωθούν σε βάρος της Πελοποννησιακής κοινωνίας, δεσμεύεται για την κατάθεση ενός συγκεκριμένου στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδίου ανασυγκρότησης, προκειμένου να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος και οι χαμένες ευκαιρίες της αναποτελεσματικής και ανίκανης Περιφερειακής θητείας του κ.Νίκα.

Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» με στόχο πάντα τη λύση των προβλημάτων των πολιτών σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ενόψει της υγειονομικής κρίσης και της τραγικής οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπατριώτες μας, ανατίθενται τομείς ευθύνης στους Περιφερειακούς Συμβούλους της «Νέας Πελοποννήσου» ως κατωτέρω:   

Σε επίπεδο Περιφερειακών Ενοτήτων ορίζονται ως υπεύθυνοι

  • Π.Ε. Αργολίδας

Λυμπέρης Αντώνιος

  • Π.Ε. Αρκαδίας

Γιαννακούρας Ευάγγελος

  • Π.Ε. Κορινθίας

Πισιμίσης Αθανάσιος

  • Π.Ε. Λακωνίας

Τζανετέα Αδαμαντία (Ντία)

  • Π.Ε. Μεσσηνίας

Μπούζα Αντωνία

Υπεύθυνοι Τομεάρχες σε επίπεδο Περιφέρειας

  • Πολιτική Προστασία-Περιβάλλον-Αθλητισμός

Ρουμελιώτης Γεώργιος

  • Έρευνα-Καινοτομία-Επιχειρηματικότητα

Γκούνης Απόστολος

  • Υγεία-Κοινωνική Αλληλεγγύη

Σκούρος Χαράλαμπος

Σταματάκος Μιχαήλ

  • Παιδεία-Πολιτισμός-Δημογραφικές Πολιτικές

Κορώνη-Παπαντωνίου Κλημεντίνη(Κλειώ)

  • Υποδομές-Μεταφορές-Δίκτυα

Πετρίτσης Γεώργιος

Κανελλάκης Ηλίας

  • ΕΣΠΑ-Πολιτικές Τουρισμού-Ευρωπαϊκά (μη Ανταγωνιστικά) Προγράμματα-Στρατηγικός Σχεδιασμός-Συντονισμός Δράσεων-Τομέας Επικοινωνίας

Νικολάκου Κωνσταντίνα (Ντίνα)

Κατόπιν κοινής απόφασης των μελών της «Νέας Πελοποννήσου» και της Ανεξάρτητης Περιφερειακής Συμβούλου της Π.Ε. Λακωνίας κας. Μαργαρίτας Σπυριδάκου, ανακοινώνουμε ότι η κα.Σπυριδάκου ως Ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος θα είναι πλέον συνεργαζόμενη με την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» αναλαμβάνοντας τον τομέα της Ομογένειας-των Διεθνών Θεμάτων- των Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Δικτύων (λόμπι) με επίκεντρο τις Διεθνείς Σχέσεις και τις Πολιτικές Εξωστρέφειας.

 

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 12:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτή την αποτυχημένη δράκα της Τατουλοομάδας που δουλειά δεν έχει να κάνει έβαλε λεει σκιώδη κυβερνηση να ελέγχουν τι ????? Δουλειά δεν έχουν οι αργόσχολοι και τωρα τάχα βρηκανε ρόλο . Κολοκυθια με τη ρίγανη . Θα σκιάζουν τα ....... βόδια . Ε ρε γλέντια που λεει και ο Καραγκιόζης . Μια ζωή αεριτζηδες και παπατζηδες .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Πότε θα κάνει απολογισμό για το έργο της η σκιωδης ομάδα αυτή με τα καθηκοντα και τις αρμοδιοτητες της για να δουμε εαν ειναι μουφα η υποθεση χωρίς αντικειμενο ??????

  • ΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑ Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 13:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ! ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ? ΧΑΧΑ

  • ο  φοβιτσιάρης
    ο φοβιτσιάρης Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ! Εντός της ημέρας αναμένεται να μετρηθεί ο ......... πανικός του Νίκα με νέα σύγχρονα μηχανήματα αρτι αφιχθέντα από το εξωτερικό ! Εάν ο δείκτης πανικού και φόβου του Καλαματιανού βρεθούν ανεβασμένα τότε ενδέχεται να επισκεφθεί τον Πέτρο στο γραφείο του και να του ζητησει λιγότερο σοκ και δεος !!!! Οι εξελιξεις είναι ραγδαίες ούτως ή άλλως ! πεφτουν κορμιά με την απρόσμενη κινηση του Τατούλη ! Θα πρέπει τωρα να τρέμουν όλοι με τους τρομερούς τιτλούχους του Πέτρου!!!! Είναι όλοι σαν να έχουν καταπιεί ....... σεισμό !!!!! Ελεος Πέτρο ....δεν το ξανακάνουμε ! Λυπησου μας νέε Τσεγκίς Χααν ...............!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 08:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Παγωσε το αιμα του Νικα ! Συμφωνα με επιβεβαιωμενες πληροφοριες δεν μπορεσε να κοιμηθει ολη τη νυχτα !!!! Ειναι το πλέον συνταρακτικο νεο των ημερων. Ο Τατουλης εβγαλε την ντρημ τιμ στο δρομο !!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 23:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι σκιές δεν αγαπάνε γιατί δεν έχουνε ψυχή, οι σκιές δεν αγαπάνε μια σκιά ήσουν κι εσύ...Αφιεγωμένο Πέτγο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    πωωωωωωπππωωωπωππωωπ ο Νίκας έχει χεστεί τώρα λέμε , νιώθει την ανάσα του πετράν , λίγο εξασθενημένη μεν αλλά κάτι βγαίνει ακόμα , δεν του βαστάει του γέρου τώρα να κάνει τίποτα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Τούτοι κι αν εχουν πλακα! Γελαει και το παρδαλό κατσίκι με τους κοιμωμενους γιγαντες! Ρε ξυπνησανε και τα ρηχα πιάτα και ζητανε σούπα ! Πολύ γέλιο με τους οιωνεί συγκυβερνητες αυτού του έρημου Μωριά! Κανανε και μεταγραφή την αλλη από τη Λακωνία! Αυξηθήκανε όλοι οι πικραμενοι. Ολοι με μια καρεκλα και με μια θεση ευθύνης. Νομίζουνε ότι ειναι ακόμη στα πράματα ή μαλλον θα βλεπουν όνειρα. Ξεμωράθηκαν εκεί στην πλατέα ! Τώρα θα έχει ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ με αυτή την εξέλιξη ! ΓΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά δεν υπάρχει Θεός να μας λυπηθεί

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...