Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέος διευθυντής στην Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Νέος διευθυντής στην Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, νέος αναπληρωτής διευθυντής στην Διεύθυνση  Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Κώστας Σπυρόπουλος.

Ο Κ. Σπυρόπουλος διαδέχεται τον συνταξιοδοτηθέντα διευθυντή της πιο πάνω Διεύθυνσης Μιχάλη Αποστολάκη.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι πρόκειται για μία κρίσιμη Διεύθυνση η οποία -μεταξύ άλλων- χειρίζεται ευρωπαϊκά προγράμματα, αναπτυξιακούς νόμους, καθώς και επιδοτήσεις.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε τι εξυπηρετεί όλη αυτή η δημοσιότητα σε όλα τα websites, λες και πρόκειται για ένα κοσμοϊστορικό γεγονός, για έναν δημόσιο υπάλληλο που δουλειά του είναι να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες; Τι ενδιαφέρει τους πολίτες ποιος έφυγε και ποιος πήγε σε μια θέση; Αυτά είναι εσωτερικά θέματα της κάθε υπηρεσίας. Οι δημόσιες υπηρεσίες δεν είναι χώροι καριέρας, αλλά χώροι υπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος. Προσοχή λοιπόν, γιατί όλοι αυτοί οι πανηγυρισμοί και αλαλαγμοί παραπέμπουν όχι μόνο σε «χαμηλό επίπεδο», αλλά δημιουργούν και υποψίες. Χρειάζεται μεγάλη σύνεση, ευπρέπεια και σοβαρότητα, ειδικά σε μια υπηρεσία που χειρίζεται τα τόσο σημαντικά θέματα που αναφέρονται, τα οποία έχουν σχέση με την διαχείριση και διάθεση του δημοσίου χρήματος. Προσγειωθείτε λοιπόν, «από την κεφαλή μέχρι τα πόδια».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...