Στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO 2022 ο Νίκος Τσιαμούλος (εικόνες)

Με την θεσμική του ιδιότητα ως αιρετό μέλος και Οικονομικός Επόπτης του Ν/Α τμήματος του ΟΕΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και Οικονομολόγος-Λογιστής-Επιχειρηματίας, ο κ. Νίκος Τσιαμούλος παραυρέθηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO 2022, στο Άργος.
"Έπειτα από 3 χρόνια διοργανώθηκε ξανά από όλα τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου με οικοδεσπότη το Επιμελητήριο Αργολίδος. Θέλω να συγχαρώ κυρίως τον συνάδερφο Λογιστή-Οικονομολόγο και φίλο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδος, Φώτη Δαμούλο καθώς και όλους τους συνδιοργανωτές για την άριστη διοργάνωση και φιλοξενία.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην Έκθεση και σε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν σε αυτήν." τονίζει ο κ. Τσιαμούλος.
Σχετικά Άρθρα
- Παναρκαδικό Νοσοκομείο | "Ανοίγουν" 8 νέες θέσεις μόνιμων ιατρών!
- "Προλαμβάνω" | Δωρεάν εξετάσεις για παχύσαρκα άτομα
- Melitzazz Λεωνιδίου ... με μια εναλλακτική ματιά στα σύγχρονα Πορτραίτα της Τσακωνιάς
- Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι φλεβών/αρτηριών στον Δήμο Τρίπολης
- Αν η αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων, ήταν ποινικό αδίκημα!