Ευχαριστήρια επιστολή προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου από τον διοικητή ΔΙΚΕ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα απέστειλε ο διοικητής ΔΙΚΕ υποστράτηγος Δημήτρης Σκουφίδης, για “την συμβολή της Περιφέρειας, στην έκδοση του ιστορικού της Μεραρχίας, με θέμα ‘Ιστορική διαδρομή της IV ΜΠ, από την συγκρότησή της μέχρι σήμερα’”.
Οπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο διοικητής της ΔΙΚΕ (IV Μεραρχία Πεζικού “Πελοπόννησος”), “η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την εν λόγω ενέργειά της, αναδεικνύει εμπράκτως, για άλλη μία φορά, την βούλησή της να σταθεί αρωγός και θεματοφύλακας των αρχών της παρουσίασης ιστορικών πηγών, γεγονός που καθιστά το αρχειακό υλικό κληρονομιά στις επόμενες γενιές”.
Ας σημειωθεί ότι η Περιφέρεια, η οποία χρηματοδοτεί την επανέκδοση του εν λόγω βιβλίου, έχει διαθέσει πίστωση περί τα 200.000 ευρώ για την συντήρηση μνημείων και ηρώων που τελούν υπό την ευθύνη της ΔΙΚΕ.
Την επιστολή του διοικητή ΔΙΚΕ προς τον περιφερειάρχη μπορείτε να δείτε εδώ:
Σχετικά Άρθρα
- Γήπεδα padel και pickleball στην Τρίπολη
- Πύργος | Έκκληση για βοήθεια από μητέρα 4 ανήλικων παιδιών
- Η Γορτυνία δεν έχει "οξυγόνο"
- Κωνσταντινόπουλος στο Open: "Η Κυβέρνηση πέρασε στα χέρα των Funds τις οφειλές του ΕΦΚΑ αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών" (vd)
- Το πρώτο POS σε εκκλησία τοποθετήθηκε στο παγκάρι του Ναού του Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι! (vd)