Αυστηρότητα στις παρατάσεις έργων ζήτησε ο Νίκας
Τηλεδιάσκεψη είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το πρωί την Δευτέρα 13 Μαρτίου, με τους 5 χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Τεχνικών Εργων των Περιφερειακών Ενοτήτων και της έδρας.
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η ταχύτερη δυνατή αξιοποίηση των 5 σύγχρονων τρακτέρ -που προμηθεύτηκε η Περιφέρεια και διέθεσε, από ένα σε κάθε Π.Ε.-, για εργασίες καθαρισμού του οδικού δικτύου.
Ακόμα, τονίστηκε από την πλευρά του περιφερειάρχη ότι οι παρατάσεις που ζητούν οι ανάδοχοι ως προς τις προθεσμίες περαίωσης των έργων, αφ’ ενός θα πρέπει να είναι απόλυτα τεκμηριωμένες και αφ’ ετέρου η ενδεχόμενη υιοθέτηση των σχετικών αιτημάτων να μην είναι πάντα σε βάρος της υπηρεσίας, δεδομένου ότι θα υπάρχουν έλεγχοι και θα αναζητούνται ευθύνες.
Παράλληλα, ο Π. Νίκας επισήμανε ότι θα πρέπει κατά το δυνατόν να αποφεύγονται οι υπεργολαβίες.
Τέλος, τη σύσκεψη απασχόλησε η προετοιμασία για την κακοκαιρία που αναμένεται από μεθαύριο Τετάρτη και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, έτσι ώστε ο μηχανισμός της να βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρίπολης
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Διαφωνίες για το ύψος του εισιτηρίου της συναυλίας Πορτοκάλογλου-Πρωτοψάλτη
- Ροεινό | Μία υπέροχη μουσική βραδιά με την Κωνσταντίνα! (vd)
- Έκθεση ιστορικής φωτογραφίας του Λεβιδίου μέχρι τις 26 Αυγούστου
- Ο Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών για την καταγγελία που έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πανηγύρι του χωριού






