Νίκας: "Ολοκληρώνεται σύντομα η εκπόνηση της μελέτης για την δημιουργία υδατοδρομίου στην λίμνη Τάκα"
Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε δηλώσεις του προς τα μέσα ενημέρωσης, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, έχοντας λίγο νωρίτερα υπογράψει συμβάσεις έργων στην Αρκαδία, συνολικού προϋπολογισμού 3.150.000 ευρώ.
Μεταξύ των εν λόγω συμβάσεων -και αφορμή για τις πιο πάνω δηλώσεις του περιφερειάρχη- περιλαμβανόταν και η ολοκλήρωση της ανάπλασης της λίμνης Τάκα, με οδούς πρόσβασης και άρδευσης, έργο προϋπολογισμού 450.000 ευρώ.
Οπως τόνισε, ο Π. Νίκας, η λίμνη Τάκα -καθώς η Περιφέρεια επέτυχε τελικά, μετά από προσπάθεια 3,5 χρόνων, να λάβει άδεια από το αρμόδιο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση των υδάτων της- “μπορεί να μετεξελιχθεί σε τοπόσημο που θα βελτιώσει τις προοπτικές ανάπτυξης και την ποιότητα ζωής στην Τρίπολη, αφ’ ενός με τη λειτουργία σε αυτή του κεντρικού υδατοδρομίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αφ’ ετέρου με την δυνατότητα ναυταθλητικών δραστηριοτήτων”.
Σχετικά Άρθρα
- Προβληματισμός στις τάξεις των αστυνομικών της Αρκαδίας μετά τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ
- «Ρεκόρ» λουόμενων στη λίμνη Μουστού!
- Η Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού στη Μονή Αγίου Νικολάου Καρυάς στην Κυνουρία
- Σύγχρονο και ανακαινισμένο προαύλιο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης (vd)
- Γορτυνία | Με μεγάλη κατάνυξη η πανήγυρη της Μονής Ζωοδόχου Πηγής Δωδεκαμέτρου για το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου (εικόνες)
1 σχόλιο
-
ΧΑΧΑ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟ 2021! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΜΕΛΕΤΗ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!






