Ορκίστηκαν νέοι μόνιμοι υπάλληλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε Αρκαδία και Λακωνία
Δύο ακόμα τακτικοί μόνιμοι υπάλληλοι προσελήφθησαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, δίνοντας σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου, στην Τρίπολη, τον νενομισμένο όρκο ενώπιον του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.
Η μία υπάλληλος -ειδικότητας ΠΕ Γεωτεχνικών / Γεωπόνων- τοποθετήθηκε στην Π.Ε. Λακωνίας και ο δεύτερος -ειδικότητας ΠΕ Μηχανικών / Πολιτικών Μηχανικών- στην Π.Ε. Αρκαδίας, όπου και ανέλαβαν ήδη υπηρεσία.
Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, οι ροή των προσλήψεων τακτικών υπαλλήλων στην Περιφέρεια είναι αξιοσημείωτη και συμβάλει στο να καλύπτονται αρκετές από τις ανάγκες των υπηρεσιών της.
Tags:
Περιφέρεια Πελοποννήσου,Σχετικά Άρθρα
- Το καλοκαίρι των παιδιών» - Εκδηλώσεις και δράσεις για τα παιδιά, στο παλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού Τρίπολης 2026
- Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι Τρίπολης 2026
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Ο Άγγελος Κόλα στην Β' Ομάδα του ASTERAS AKTOR
- Φεστιβάλ ΠαραΤυρό - Open art experience 2026






