Λιαργκόβας (Παν. Πελοποννήσου) στο NaftemporikiTV: "Η αύξηση των έμμεσων φόρων οδήγησε σε μεγαλύτερες αδικίες"
Στην εκπομπή Politics, της τηλεόρασης της Ναυτεμπορικής, με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο, εμφανίστηκε o Παναγιώτης Λιαργκόβας, Καθηγητής Στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Η αύξηση των έμμεσων φόρων κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης οδήγησε σε μεγαλύτερες αδικίες, δήλωσε στη Naftemporiki tv ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Παναγιώτης Λιαργκόβας.
Όπως υπογράμμισε, η μείωση τους χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο στην αγορά, δεν θα αποδώσει καρπούς.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο μεγάλο αγκάθι της φοροδιαφυγής αλλά και στην ανάγκη αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου, με έμφαση στη βιομηχανία και την αγροτική παραγωγή.
Σχετικά Άρθρα
- Στην Τρίπολη η ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας για την Πελοπόννησο
- Ο Μητροπολίτης Μαντινείας στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη (εικόνες)
- Τρίπολη | Τα fake news και η παραπληροφόρηση στην εκδήλωση της τοπικής ΝΔ και της Ομάδας Αλήθειας - Παρών και ο Βορίδης (vd)
- Ανέλαβαν καθήκοντα οι εποχικοί υπάλληλοι πυροπροστασίας του Δήμου Τρίπολης (εικόνες)
- Πανηγυρίζει ο Ναός Τιμίου Προδρόμου Λεβιδίου






