Αιχμές Νίκα για Κυβέρνηση: "Καθυστερούν 10.000.000 € για την Περιφέρεια Πελοποννήσου"

Στην Αθήνα μεταβαίνει αύριο Παρασκευή 28 Ιουλίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, για συναντήσεις σχετικά με έργα πολιτισμού στην Περιφέρεια.
Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης θα έχει συναντήσεις με στελέχη υπουργείων σχετικά και με την παρατηρούμενη καθυστέρηση από την πλευρά της κεντρικής κυβέρνησης ως προς την αποστολή πιστώσεων προς την Περιφέρεια για το ΠΔΕ, η οποία ξεπερνά τα 10 εκ ευρώ.
Tags:
Παναγιώτης Νίκας,Σχετικά Άρθρα
- Πανελλήνιο Νεανικό Φεστιβάλ Μουσικής και Θεάτρου και σειρά εκδηλώσεων τον Μάιο από τον Δήμο Τρίπολης! (vd)
- Μεγάλη κινητοποίηση για να μην καταργηθεί η ΔΟΥ (Εφορία) στην Τρίπολη - "Θα είναι μεγάλο πλήγμα για την Αρκαδία" (vd)
- Αυτοψία Μανδρώνη στις εργασίες οδοποιίας του Δήμου Τρίπολης
- Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Αρκαδίας στην Τρίπολη
- Παγγορτυνιακή: "Η φωνή της Γορτυνίας πρέπει να παραμείνει ΜΙΑ και ΔΥΝΑΤΗ!"
4 σχόλια
-
Δύο μήνες πριν της εκλογές τα θυμήθηκε. Δεν έχει τη δύναμη να στήσει ψηφοδέλτιο. Ο Μητσοτάκης τον στήριξε προσωπικά για να βγεί.
-
ρε πανο σε φτυνουν και γλυφεσε;
τοσο θρασος;
σε καταλαβανε και σου δωσανε τον πανο -
τι λέτε ρε παιδί μου έκανε τέτοιο πράγμα ο καλός Μητσοτάκης που τον ανέβαζες στο Θεό;;;;;
-
σας πήραν είδηση φαίνεται ότι κάνετε "σπαταλες", για να το πούμε λίγο κομψα