Περιφέρεια Πελοποννήσου | Υδροφόρες στην πλημμυρόπληκτη Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου ζήτησε από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, με τον οποίον επικοινώνησε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους προκειμένου να εξευρεθούν υδροφόρα οχήματα.
Οπως εξήγησε ο υφυπουργός λόγω των πρόσφατων εκτεταμένων πλημμυρών σε πολλές περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας απαιτείται να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες υδροδότησης των πλημμυρόπλητων πολιτών και γι’ αυτό η κυβέρνηση απευθύνεται, μεταξύ άλλων, και στις Περιφέρειες της χώρας.
Από την πλευρά του ο περιφερειάχης Π. Νίκας, κινητοποίησε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και παρείχε στον υφυπουργό τα στοιχεία που ζήτησε.
Επιπλέον, ο Π. Νίκας σημείωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα -όταν πλέον αναμένεται να έχουν διαπιστωθεί οι συνέπειες των πλημμυρών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και να έχει αποκρυσταλλωθεί η κατάσταση όπως και οι ανάγκες που υπάρχουν- θα γίνει σύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να εξεταστούν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να συνδράμει την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Σχετικά Άρθρα
- Γορτυνία | Τραπεζοκαθίσματα μόνο με χορήγηση άδειας από τον Δήμο - Απαγορεύεται η παρεμπόδιση όδευσης πεζών και ατόμων με αναπηρία
- Τρίπολη | Διακοπές ρεύματος την Κυριακή (24.5.2026) - Δείτε σε ποιους δρόμους!
- Απολιγνιτοποίηση χωρίς σχέδιο – Η Μεγαλόπολη σε αδιέξοδο, οι νέοι μας χωρίς δουλειές
- Γιαννακούρας: "Κινδυνεύει και η Νοσηλευτική Σχολή για την Τρίπολη"
- Νυμφασία | Γιορτάζει η Πολιούχος της, Αγία Τριάδα






