Ενστάσεις ως προς την κατασκευή μικρού υδροηλεκτρικού σταθμού στη Νέδα
Ενστάσεις ως προς την δυνατότητα κατασκευής της προτεινόμενης επένδυσης που αφορά σε μικρό υδροηλεκτρικό σταθμό ισχύος 0,90 MW στον ποταμό Νέδα, στην Τ.Κ. Νέδας του Δήμου Οιχαλίας, διατυπώνει το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών ΠελοπόννηSOS.
Οι εν λόγω ενστάσεις διατυπώνονται σε έγγραφο του πιο πάνω φορέα προς την Διεύθυνση Υδάτων Πελοποννήσου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, την ΠΕΧΩΠ της Π.Ε. Μεσσηνίας, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοπονήσου και την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Πελοποννήσου.
Το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών ΠελοπόννηSOS καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να προβούν στην διακοπή της αδειοδοτικής διαδικασίας της πιο πάνω επένδυσης καθώς -όπως υποστηρίζει στο εν λόγω έγγραφό του- “το ποτάμιο υδάτινο σύστημα που αφορά στο έργο (…) εντάσσεται στο μητρώο προστατευόμενων περιοχών ως ‘Περιοχή Αναψυχής Εσωτερικών Υδάτων (Υδατα Αναψυχής)’” στο Υδατικό Διαμέρισμα της Δυτικής Πελοποννήσου.
Σχετικά Άρθρα
- Παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις, έσπασε το μπλόκο στον Κοσμά - Το ψήφισμα που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας
- ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρίπολης | Θερμές ευχαριστίες προς τον Τεγεατικό Σύνδεσμο για τη γενναιόδωρη δωρεά
- Αναφορά Κωνσταντινόπουλου στη Βουλή | "Καταγγελία για παράνομη απόσπαση Διευθύντριας Μουσικού Σχολείου Τρίπολης"
- Χριστουγεννιάτικες ευχές και κάλαντα από μαθητές στον Δήμαρχο Τρίπολης (vd)
- "Δέματα Αγάπης" από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης






