Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολάκου στην ΕΝΠΕ - ''Δεν μπορεί οι Περιφερειάρχες και γενικά οι Αυτοδιοικητικοί να είναι εντολοδόχοι και δεκανίκια της εκάστοτε Κυβέρνησης

Νικολάκου στην ΕΝΠΕ - ''Δεν μπορεί οι Περιφερειάρχες και γενικά οι Αυτοδιοικητικοί να είναι εντολοδόχοι και δεκανίκια της εκάστοτε Κυβέρνησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24.11.2023

Την αναγκαιότητα ενίσχυσης του θεσμού της Αιρετής Περιφέρειας είχε ως επίκεντρο η τοποθέτηση της Περιφερειακής Συμβούλου Ντίνας Νικολάκου, κατά τη διάρκεια των εργασιών του 9ου Τακτικού Συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στις 22 & 23Νοεμβρίου 2023, με θέμα: «Περιφερειακή Διακυβέρνηση – Οι Περιφέρειες στη Νέα Εποχή».

Στην ενότητα του Συνεδρίου σχετικά με τη «Μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Περιφερειακή Διακυβέρνηση στην πράξη», η κα.Νικολάκου αναφέρθηκε στην υποβάθμιση του θεσμού που τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαιτέρως αισθητή καθώς και στην κομματικοποίηση της Αυτοδιοίκησης που αποδυναμώνει το πολιτικό προφίλ των Αυτοδιοικητικών στελεχών.

Η εκπρόσωπος της «Νέας Πελοποννήσου» έκανε ιδιαίτερη επισήμανση στα δρώμενα της Περιφέρειας Πελοποννήσου τα τελευταία χρόνια. Ξεκάθαρα τόνισε ότι δεν μπορεί οι Περιφερειάρχες και γενικά οι Αυτοδιοικητικοί να είναι εντολοδόχοι και δεκανίκια της εκάστοτε Κυβέρνησης, γιατί αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική πρακτική ο θεσμός της Αιρετής Περιφέρειας θα οδηγηθεί σε αφανισμό με απρόβλεπτες και επικίνδυνες συνέπειες.

Η Περιφερειακή Διακυβέρνηση η οποία αποτελεί πάγιο αίτημα των συνέδρων της ΕΝΠΕ είναι μονόδρομος σημείωσε στο τέλος της ομιλίας της η κα. Νικολάκου, αν θέλει η Χώρα μας να περάσει επιτέλους στη Νέα Εποχή και να λειτουργεί σε ό,τι αφορά την Αυτοδιοίκηση ως ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος.

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 08:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΝΤΙΝΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε μας κι εσύ μωρ' συμπεθέρα κάθε τρεις και λίγο. Κούρασες δεν το βλέπεις; Σπίτι δεν έχεις να πας να κάνεις καμια δουλειά; Ή τα έχεις όλα στον αυτόματο;

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    09:22 Απλά χα χα χα χα χαχα χαχα χα και στα μούτρα σου τρολάκι της κακιάς ώρας. Που αν κρίνω από το μεστό εξυπνάδας σχόλιό σου δεν πρέπει να βλέπονται ούτε με σφαίρες. Μείνε μέσα λοιπόν για να μην σε βλέπουν και τα κάνουν απάνω τους από τον φόβο και τον τρόμο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 09:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΛΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΝΤΙΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ! ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2024 ! ΙΔΟΜΕΝ !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πήρες στο λαιμό σου και συνεχίζεις την κατηφόρα
    Να το αποφασίσει επιτέλους να πάρει σύνταξη

  • ΜΑΓΔΑ
    ΜΑΓΔΑ Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες τα Ντινάρα!!! Μαζί σου όλη η Πελοπόννησος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...