Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταψήφισε η Πελοποννησιακή Συμμαχία - Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος:" Χωρίς ίχνος αναπτυξιακού ορίζοντα ο Προϋπολογισμός για το 2024"

Καταψήφισε η Πελοποννησιακή Συμμαχία - Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος:" Χωρίς ίχνος αναπτυξιακού ορίζοντα ο Προϋπολογισμός για το 2024"
Χωρίς ίχνος αναπτυξιακού ορίζοντα χαρακτήρισε τον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2024 ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και Επικεφαλής της Πελοποννησιακής Συμμαχίας Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης άσκησε έντονη κριτική στην Περιφερειακή Αρχή τόσο για την ουσία όσο και για την προχειρότητα κατάρτισης του Προϋπολογισμού 
"Μέσα σε ένα κλίμα στάσης πληρωμών, μεγάλης καθυστέρησης των εκτελούμενων έργων και αβεβαιότητας για το μέλλον αυτός ο Προϋπολογισμός δεν έχει να προσφέρει τίποτα αναπτυξιακό σε αυτό τον τόπο. Περιμέναμε περισσότερα για το 2024. Ρωτάω αν η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή είναι περήφανη για τον Προϋπολογισμό που έφερε σήμερα προς ψήφιση;" υπογράμμισε στη σύντομη ομιλία του ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.
Στην τοποθέτησή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος χαρακτήρισε τον Προϋπολογισμό για το 2024 ως μία προδιαγεγραμμένη διαχειριστική διαδικασία χωρίς νόημα και τόνισε:" Όλοι θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική σας μέσα σε αυτό το Όργανο που σε λίγες μέρες ολοκληρώνει τη θητεία του. Κάναμε άραγε αυτό που έπρεπε; Διεκδικήσαμε τους πόρους που έχει ανάγκη αυτός ο τόπος;" και ολοκληρωσε ρωτώντας ευθέως τα μέλη της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής: " Εσείς που θα ψηφίσετε σήμερα αυτόν τον Προϋπολογισμό: είστε ικανοποιημένοι και περήφανοι για το έργο σας;
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και υπεύθυνος για την εισήγηση του θέματος του Προυπολογισμού κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος στη δευτερολογία επέλεξε να απαντήσει μόνο στις αιχμές που άφησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος τονίζοντας ότι η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή είναι περήφανη για το έργο που αφήνει πίσω της και παραθέτοντας παράλληλα μία σειρά οικονομικών στοιχείων που κατά την άποψή του αποδείκνυαν την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας τα τελευταία χρόνια αλλά και τον αναπτυξιακό χαρακτήρα του προς ψήφιση Προϋπολογισμού. 
Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την τοποθέτησή του και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας που ακολούθησε ο Επικεφαλής της Πελοποννησιακής Συμμαχίας Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος καταψήφισε τον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου εμμένοντας στην αρχική του θέση για το αρνητικό πρόσημο του Προϋπολογισμού για το 2024. 

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 10:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός τουλάχιστον είναι άμισθος και παλεύει μόνος του μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Κόντρα σε Τατούλη και Νίκα Αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Ήθος, συνέπεια, αξιοπρέπεια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστό. Σε 10 συνεδριάσεις έχει κάνει 10 παρεμβάσεις με τεκμηριωμένο αντιπολιτευτικό λόγο. Έπρεπε να έχει μπει νωρίτερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Δυστυχώς θα λείψει αυτός και πολλοί άλλοι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τριαντάφυλλος είναι σοβαρός και συγκροτημένος και μακάρι να ήταν από την αρχή στο περιφερειακό ! Θα είχε προσφέρει για τον τόπο μας πιο πολλά !!! Κρίμα που στο επόμενο περιφερειακό θα λείψουν οι φωνές του Γόντικα, του Πουλοκέφαλου, του Πετράκου , του Τριαντάφυλλου, του Δρούγκα, του Δέδε !!!!! Αντί αυτών ......... Γουλιμήδες ! Διάφοροι !!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας τσούζει που είναι στο Περιφερειακό ο Τριαντάφυλλος!!!
    Δεν πειράζει θα σας περάσει συντρόφια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 09:52 Σύνδεσμος σχολίου

    @09:03 Εσένα τι σε χαλάει; Μήπως είσαι ανταγωνιστής του και ζηλεύεις; Καραγκιοζάκο που γράφεις μία με μικρά μία με κεφαλαία για να μας πείσεις ότι είσαι διαφορετικός σχολιαστής βλακάκο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΚΡΙΜΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν κατάλαβα για να κάνεις κριτική ως Περιφερειακός σύμβουλος θα πρέπει να είσαι οικονομολόγος ή ιερέας; Ρε ασχοληθείτε με τίποτα άλλο και αφήστε τον καθένα να λέει την άποψη του. Ξερόλες!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Να δείτε που θα φανερώσει και πτυχίο οικονομικών!!!!
    Δε μπορεί να τα λέει τόσο καλά χωρίς να έχει σπουδάσει το άθλημα!!!!
    Άλλωστε χρονολογικά δύναται άπειρες κτήσεις τίτλων!!!!
    Χαχαχαχα!!!!!
    Να δείτε που ταυτίζεται με τον Υπ.Οικ. γι'αυτό έχει πάρει φόρα!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε τον τριαντάφυλλο και κριτής οικονομικών. Μόνο το ιερατείο του έχει ξεφύγει να ελέγξει και να εκπροσωπήσει ή κάνω λάθος ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...