Πτωχός για Αλέξανδρο: "Η πνευματική ακτινοβολία του έφτασε πολύ πέρα από τα όρια της Μητρόπολής του, της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου"

Ακολουθεί η δήλωση του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχού σχετικά με την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κυρού Αλεξάνδρου.
Ο μακαριστός Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, κυρός Αλέξανδρος, ήταν μια φωτισμένη πνευματική μορφή της Εκκλησίας και του τόπου μας.
Ήταν ένας φωτισμένος Ιεράρχης και συγχρόνως ένας άνθρωπος αυθεντικός, προσιτός, αγαπητός.
Η πνευματική ακτινοβολία του έφτασε πολύ πέρα από τα όρια της Μητρόπολής του, της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου.
Η επί δεκαετίες διακονία του στην Ορθοδοξία, η αγάπη του για τους νέους και τον τόπο και κυρίως οι διδαχές και το σπουδαίο του έργο είναι η πολύτιμη κληρονομιά που μας αφήνει.
Τα θερμά μου Συλλυπητήρια.
Σχετικά Άρθρα
- Παπαδημητρίου για παράνομες εισροές αλλοδαπών – "Να ακουστεί η φωνή των τοπικών κοινωνιών μέσω δημοψηφισμάτων"
- Tροχαία Τρίπολης | Φοράμε κράνος σε κάθε απόσταση, φοράμε κράνος χωρίς εξαιρέσεις και δικαιολογίες
- Εφοδος στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Μεταφέρονται όλες οι εκθέσεις από το 2020 για επανέλεγχο
- Δωρεάν γραμμή «1566» για πληροφόρηση σε υπηρεσίες υγείας
- Ο δημιουργός Γιώργος Μουκίδης βραβεύτηκε από τον Π.Α.Λ.Σ. Χρυσοβιτσίου