Επιστολή Νίκα προς τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Επιστολή προς το σύνολο των υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας Πελοποννήσου απέστειλε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.
Σε αυτήν ο περιφερειάρχης, αφ’ ενός εκφράζει ευχαριστίες για την συμβολή των υπαλλήλων της Περιφέρειας στην παραγωγή έργου από την περιφερειακή Αρχή κατά την τελευταία τετραετία και αφ’ ετέρου ζητεί να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να υπηρετούν και να προσφέρουν στην κοινωνία.
“Πρέπει να υπάρξει συνείδηση ότι χωρίς δυναμικό και επαρκή δημόσιο τομέα, δεν μπορεί να υπάρξει κράτος δικαίου, ούτε κοινωνική προκοπή” σημειώνει χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας.
Την επιστολή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου μπορείτε να δείτε εδώ.
Σχετικά Άρθρα
- Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδια για τον Ανδριάντα Κολοκοτρώνη | Συμφωνεί με τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής Τρίπολης
- Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης | Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο με μήνυμα αισιοδοξίας (vd)
- Όσα είπαν κάτοικοι της Αρκαδίας για ανεμογεννήτριες και μπαταρίες | "Αν γίνουν αυτά τα έργα, το 17% της έκτασης του νομού θα καταλαμβάνεται από ΑΠΕ"!
- Προσκοπικό Πασχαλινό Bazaar στην Τρίπολη
- Το Υπουργείο δεν καλύπτει όλο το ποσό για να επισκευαστεί σκάφος του Λιμενικού στο Παράλιο Άστρος και ζητά τη βοήθεια της Περιφέρειας!
5 σχόλια
-
01:43 Εσύ δηλαδή, γιατί αυτό κάνεις τώρα
-
Όποιος ασχολείται με τον κύριο Νίκα είναι τουλάχιστον βλαξ
-
Οι υπάλληλοι σήμερα έκαναν παρτυ...
-
Α ρε Νίκα ,πώς τα λες και δε δακρύζεις. Ο Μητσοτάκης κέρδισε εσύ ήσουν.......
-
Ντροπή να τα λέει αυτά ένας άνθρωπος που τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια στην περιφέρεια λειτούργησε χωρίς ίχνος αξιοκρατίας κ υπαλληλικής συνείδησης






