Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σημαντική δωρεά από "Πάρνωνα" και Δήμο Τρίπολης στη μνήμη του μακαριστού Αλέξανδρου (εικόνες - βίντεο)

Σημαντική δωρεά από "Πάρνωνα" και Δήμο Τρίπολης στη μνήμη του μακαριστού Αλέξανδρου (εικόνες - βίντεο)

Μία δωρεά από την Αναπτυξιακή Πάρνωνα έγινε στην Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Η δωρεά αφορά εξοπλισμό για τις κοινωνικές δομές της Μητροπόλεως και έγινε στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη, κυρού Αλεξάνδρου.

Για το λόγο αυτό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Επισκοπείο της Τρίπολης, με την παρουσίαση του Τοποτηρητή της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.

Παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Διευθυντής του «Πάρνωνα» κ. Μαρίνης Μπερέτσος και ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος των Δομών του Παιδικού Σταθμού της Μητροπόλεως κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος.

Αρχικά, ο κ. Βαλασόπουλος εξήγησε ότι ο λόγος της παρουσίασης τους στο Επισκοπείο είναι ότι παραλήφθηκε μία δωρεά από την Αναπτυξιακή Πάρνωνας στη μνήμη του μακαριστού Αλεξάνδρου και αφορά εξοπλισμό για τις κοινωνικές δομές της Μητρόπολης. "Το υλικό έχει τοποθετηθεί στους χώρους του βρεφονηπιακού και θα γίνει ο διαμοιρασμός με βάση τις οδηγίες του Τοποτηρητού" είπε. 

Ο κ. Ευστάθιος εξέφρασε τη χαρά του για τη δωρεά και επαίνεσε την Αναπτυξιακή Πάρνωνας. Για τον αείμνηστο Αλέξανδρο μίλησε με συγκίνηση.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης τόνισε ότι πρόκειται για μία απόφαση σε συνεργασία της Αναπτυξιακής με τον Δήμο Τρίπολης και προανήγγειλε μια δωρεά και προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Για τη δωρεά αναφέρθηκε και ο κ. Μπερέτσος, καθώς και για την καθοριστική συμβολή του μακαριστού Αλέξανδρου στην υλοποίηση προγραμμάτων φιλοξενίας στην Τρίπολη.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...