Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποσύρθηκε θέμα για ανεμογεννήτριες στα Βέρβενα - Το θέμα εκκρεμεί από το ... 2020!

Αποσύρθηκε θέμα για ανεμογεννήτριες στα Βέρβενα - Το θέμα εκκρεμεί από το ... 2020!

Για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Εγκατάσταση και λειτουργία αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 10,4 MW και των συνοδών έργων πρόσβασης και διασύνδεσης αυτού», της εταιρείας ΕΝΕΡΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε., στη θέση «Άγιος Παντελεήμονας» της Τ.Κ. Βερβένων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας συζήτησε το περιφερειακό συμβούλιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης είπε ότι πρόκειται για ένα θέμα που έρχεται από το 2020 ενώ η εισήγηση της υπηρεσίας είναι υπό όρους θετική.

Η Ντίνα Νικολάκου είπε ότι το πρωτόκολλο υπηρεσίας είναι από το 2020 και αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο διοικητικά. «Ερχόμαστε να αποφασίσουμε μετά από 3 χρόνια. Αν αποφασίσουμε, η παράταξή μας θα προσφύγει διότι πάσχει νομιμότητας» είπε.

Ο Μανώλης Μάκαρης είπε ότι δεν έχει γίνει ούτε αυτοψία και δεν έχει ενημερωθεί η τοπική κοινότητα και δήλωσε κατά.

Ο Δημήτρης Κουτσούλης ζήτησε να σώσουμε την τιμή του περιφερειακού συμβουλίου και ζητά απόσυρση του θέματος διότι υπάρχουν σοβαρά κενά. «Μιλήσαμε με τον Δήμαρχο και είπε ότι δεν έχει ιδέα».

Ο Νίκος Κουτουμάνος τοποθετήθηκε αρνητικά για το θέα..

Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας μίλησε για κατάντημα του περιφερειακού συμβουλίου και είπε ότι από τη στιγμή που οι ανεμογεννήτριες είναι πιο κοντά από τα 1500 μέτρα σε παραδοσιακό οικισμό που είναι τα Δολιανά, πρέπει να μην ψηφιστεί.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...