Σε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ο Πτωχός: "Μια συνεκτική περιφερειακή πολιτική για να μην πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο"
Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν οι Περιφερειάρχες της χώρας. Στη συνάντηση, παρών ήταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ο οποίος έγραψε ... "Μια συνεκτική περιφερειακή πολιτική για να μην πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο. Αυτός είναι ο στόχος που θέσαμε κατά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Πρόκειται για μια προσέγγιση, την οποία πιστεύω και ήδη την εφαρμόζουμε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια περιφερειακή διάσταση σε όλα τα αναπτυξιακά έργα.
Περισσότερη λογοδοσία άλλωστε, σημαίνει περισσότερη Δημοκρατία."
Σχετικά Άρθρα
- «Στα Βήματα της Άλωσης» | Η Τρίπολη τίμησε την 23η Σεπτεμβρίου με μια μεγάλη πομπή, αναμμένες δάδες και παραδοσιακούς χορούς (vd)
- ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: "Χρόνια πολλά, Τρίπολη"!
- Χριστογιαννόπουλος: "Η δημοτική αρχή Μεγαλόπολης ακυρώνει διαγωνισμό που προκήρυξε η ίδια"!
- Ματαιώνεται ο διαγωνισμός για την ενεργειακή πλατεία στη Μεγαλόπολη
- Μια όμορφη συνάντηση στον ιστορικό σταθμό Παρθενίου






