Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου | Συνάντηση εργασίας και αποφάσεις στην Τρίπολη (εικόνες)
Το Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας την Τετάρτη 18/04/2024, στην Τρίπολη μαζί με τους εκπροσώπους των πέντε Λογιστικών Συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου . Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας του Ο.Ε.Ε. κ. Ισσαρης Δημήτρης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτης.
Στη συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν τα προβλήματα του Λογιστικού κλάδου(mydata, ασθένεια λογιστή, νέος Κώδικας φορολογικής διαδικασίας , νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ψηφιακή κάρτα εργασίας ,ακατάσχετος τραπεζικός λογαριασμός , παράταση φορολογικών δηλώσεων) και αποφασίστηκε κατόπιν εισήγησης του Προέδρου η σύσταση επιτροπής για τη καταγραφή και ανάδειξη των θέσεων στους αρμόδιους φορείς καθώς και η διαδικασία χάραξης κοινής εμπορικής πολιτικής.
Τα αποτελέσματα της επιτροπής θα συζητηθούν σε επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαΐου , όπου θα καταλήξει σε κείμενο συμπερασμάτων και εμπορικών πολιτικών .
Για την Διοίκηση του 11ου Π.Τ. Ν/Α Πελοποννήσου του Ο.Ε.Ε.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Κρητικός Παναγιώτης Λυτρίβης Γιώργος
Σχετικά Άρθρα
- Την Κυριακή η παρουσίαση του βιβλίου "Τσακωνιά και Λεωνίδιο. Ιστορική Αναδρομή"
- Εκλογές στη Χορωδία Τρίπολης
- Ολοήμερη λειτουργία για το Ιατρείο Διαταραχών Ύπνου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο
- Κώστας Τζιούμης: "ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ με το κεφάλι χαμηλά και την Τρίπολη ψηλά!"
- Δήμος Τρίπολης | «Συνεχίζουμε τις ασφαλτοστρώσεις - Δίνουμε την ίδια σημασία τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά μας» (εικόνες)






