"Στενότητα πόρων για τις λαϊκές ανάγκες - Δεκάδες εκατομμύρια για το κεφάλαιο"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχόλιο για την συζήτηση στο Πε.Συ. αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη συζήτηση στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο, της αναμόρφωσης προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, περίσσεψαν τα λόγια για την στενότητα των οικονομικών πόρων, για την μειωμένη ροή από την κυβέρνηση των πιστώσεων, για δημοπρατημένα δημόσια έργα που έχουν βαλτώσει και άλλα τέτοια.
Κουβέντα όμως ούτε από την Περιφερειακή Αρχή, ούτε από την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για τα 13 εκατ. ευρώ νέο πανωπροίκι που πήρε ο Μωρέας πριν ένα μήνα, κουβέντα για τα δεκάδες εκατ. ευρώ επιχορηγήσεων στους επιχειρηματικούς ομίλους, που δραστηριοποιούνται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, και σε άλλους τομείς.
Κυβέρνηση και αστικά κόμματα κρατούν μεγάλο και γεμάτο καλάθι για το κεφάλαιο, μικρό όμως και άδειο για τα λαϊκά στρώματα και τις ανάγκες τους.
29/8/2024
Σχετικά Άρθρα
- Το βιβλίο-αληθινή ιστορία της Βαρβάρας Πραντάλου παρουσιάστηκε στην Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)
- Γλέντι στην Πιάνα για τη Γιορτή Φθινοπώρου! (εικόνες - βίντεο)
- Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Δημητρίου στην Τρίπολη (εικόνες)
- Φυλλάδια για την επικινδυνότητα των μπαταριών αποθήκευσης μοιράστηκαν στην Τρίπολη
- Τοπικό ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου (25.10.2025)





