Προγραμματική σύμβαση για ίδρυση σχολής πέτρας στα Λαγκάδια Γορτυνίας!
Απόφαση για προγραμματική σύμβαση με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας για την ίδρυση και λειτουργίας σχολής μαθητείας στα Λαγκάδια Γορτυνίας έλαβε σήμερα η περιφερειακή επιτροπή.
Η προσπάθεια θα έχει διάρκεια δύο ετών για να στηριχτεί η παραδοσιακή αυτή τέχνη που έχει βγάλει σημαντικούς τεχνίτες από τα Λαγκάδια, όπως σημείωσε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης και πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής, Χρήστος Λαμπρόπουλος.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 
Tags:
Σχολή Πέτρας και Παραδοσιακών Μορφών Δόμησης, Λαγκάδια, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου,Σχετικά Άρθρα
- Η γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου στον Τυρό Κυνουρίας (εικόνες)
- Βλάσης: "Εκπληκτικά νέα για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Προκηρύχθηκαν 17 θέσεις ιατρών"
- “Η δίκη των Θεόδωρου Κολοκτρώνη και Δημητρίου Πλαπούτα” στο «Xαζιδάκειο» από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Ξάνθης
- Άγιος Πέτρος Κυνουρίας | Χειροτονήθηκε Διάκονος ο Μοναχός π. Νείλος Κολοβος
- Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η Ανακομιδή των Ι. Λειψάνων του Αγίου Νείλου στον τόπο καταγωγής του (εικόνες)






