Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου: "Προτεραιότητα Κυβέρνησης - Περιφέρειας είναι η προβολή και βιτρίνα για τους επιχειρηματίες, εγκατάλειψη για τους βιοπαλαιστές"
674.000 χιλιάδες ευρώ για τουριστικά «φρού φρού και αρώματα».
Η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου ενέκρινε 674.000 ευρώ για υπηρεσίες τουριστικής προβολής μέχρι το τέλος του έτους. Πρόκειται για «δράσεις διεθνούς δικτύωσης», «παραγωγή οπτικοακουστικού περιεχομένου για τουριστικές καμπάνιες προβολής» για διαφήμιση σε κανάλια τρίτων και άλλα παρόμοια.
Το ποσό αυτό δίνεται απλόχερα την ώρα που «δεν υπάρχει φράγκο» για να καλυφθούν βασικές λαϊκές ανάγκες, όπως τώρα, η πρόσληψη κτηνιάτρων για να σταθούν στο πλευρό των κτηνοτρόφων που δοκιμάζονται από τη ζωονόσο του άνθρακα ή για να αποζημιωθούν οι κτηνοτρόφοι για τα ζώα που θανατώνονται, έχει όμως εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για «φρού φρού και αρώματα».
Η προτεραιότητα Κυβέρνησης - Περιφέρειας είναι ξεκάθαρη: προβολή και βιτρίνα για τους επιχειρηματίες, εγκατάλειψη για τους βιοπαλαιστές.
Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου
Tags:
Λαϊκή Συσπείρωση,Σχετικά Άρθρα
- Δήμος Βόρειας Κυνουρίας | Καθορισμός χώρου απόθεσης προϊόντων καθαρισμού οικοπέδων και ωράριο λειτουργίας
- Λαγκάδια | Ο δρόμος κλειστός – το πρόβλημα μπροστά μας, η “λύση” αλλού
- Ο απολογισμός του ΑΣ Λεωνιδίου
- Την Κυριακή ο εορτασμός της 205ης επετείου προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Παναγιά στο Χρυσοβίτσι
- Γορτυνία | Σοβαρή καταγγελία για ρύπανση με βοθρολύματα στον Μυλάοντα ποταμό (vd)






