"Προκαλεί η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου με τη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής την 1η Οκτώβρη, μέρα απεργίας"

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης
Η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου προκαλεί τους εργαζόμενους, τα πλατιά λαϊκά στρώματα, που κατά χιλιάδες την τετάρτη 1 Οκτώβρη θα απεργήσουν και θα διαδηλώσουν ενάντια στο τερατούργημα του "13ωρου".
Προκαλεί, γιατί ανέβαλε την προγραμματισμένη για την Τρίτη 30 Σεπτέμβρη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής για την Τετάρτη, μέρα πανελλαδικής απεργίας και μάλιστα την ώρα που γίνονται οι απεργιακές συγκεντρώσεις.
Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου να πάρει πίσω αυτή την απόφαση και σε κάθε περίπτωση τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής να σέβονται τους εργαζόμενους που απεργούν και να βρεθούν μαζί τους στις απεργιακές συγκεντρώσεις.
Tags:
Λαϊκή Συσπείρωση,Σχετικά Άρθρα
- Σάββατο με τρεις μεγάλες μάχες στο Κύπελλο Αρκαδίας
- Λιμποβίσι | Οι εκδηλώσεις για τα 204 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς (εικόνες - βίντεο)
- Στις 8.30 το βράδυ η παράσταση «ΑΝΑΣσΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» στην πλατεία Άρεως
- «Άξιος Δήμαρχος» | Υφυπουργοί της Κυβέρνησης δίνουν τα εύσημα στον Κώστα Τζιούμη για τη Δημοτική Πινακοθήκη!
- Αρκαδία | Όλες οι επιλογές για το Σαββατοκύριακο! (27-28/9/2025)