Ορκίζεται βουλευτής ο Γιαννακούρας | Πρώτη επιλαχούσα η Βαρβάρα Μάνου από την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος"
Από τη στιγμή που ορκιστεί βουλευτής Αρκαδίας ο Βαγγέλης Γιαννακούρας, μετά την παράδοση της έδρας του διαγραφέντα Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, σε εκκρεμότητα θα παραμείνει τι θα συμβεί με την θέση του κ. Γιαννακούρα στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου.
Εφόσον, ο νέος βουλευτής παραιτηθεί από περιφερειακός σύμβουλος, πρώτη επιλαχούσα σε ψήφους, από την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου του Πέτρου Τατούλη, είναι η Βαρβάρα Μάνου η οποία είχε λάβει 3875 ψήφους στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές.
Η Βαρβάρα Μάνου γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, μεγάλωσε στο Λεωνίδιο της νότιας Κυνουρίας και σπούδασε στο Τμήμα Φυσικών Επιστημών στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη για πάνω από δύο δεκαετίες, ως στενή συνεργάτης.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Ο Δήμος Μεγαλόπολης προχωρά σε πρόσληψη για την κάλυψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα
- Με τριήμερο Χορωδιών συνεχίζεται το "Φεστιβάλ του Πανός"!
- Δημητσάνα | Θεατρικό-φιλοσοφικό εργαστήρι για ενήλικες στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
- ΔΕΥΑΤ | Διακοπή νερού σε περιοχές της Τρίπολης
- Χριστοδουλάκης για ΠΑΣΟΚ: "Η διεύρυνση δεν χτίζεται μέσα από διαδικασίες διαγραφών"
4 σχόλια
-
ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕ.ΣΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ....
-
11.39 Τράβα να τον σκουπίσεις αν τά' κανε πάνω του. Χρειάζεται σφουγγαρίστρα. Τρέχα μην προλάβει κανας άλλος
-
ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΠΤΩΧΟΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ
-
Άλλα ( να μήν πω καλύτερα) από δώ. Αχ, Αρκαδία μου πού ήσουν μάνα πολιτικών με ψυχή καί θάρρος καί συνέπεια καί αγώνες. Θα σηκωθεί ο Παπαναστασης καί ο Λαμπράκης από τούς τάφους τους ρεεε.






