Menu
RSS
Πέμπτη, 23/04/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Πολίτης ζητά αποζημίωση από την Περιφέρεια για λακκούβες στην Εθνική Οδό Τρίπολης–Καλαμάτας

Πολίτης ζητά αποζημίωση από την Περιφέρεια για λακκούβες στην Εθνική Οδό Τρίπολης–Καλαμάτας

Η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου προχώρησε ομόφωνα στον ορισμό νομικού συμβούλου, έπειτα από εξώδικη πρόσκληση που υπέβαλε πολίτης σχετικά με αίτημα αποζημίωσης για υλικές ζημιές στο όχημά του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την από 30 Μαρτίου 2026 εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία του πολίτη Α.Μ., ο οποίος ζητά αποζημίωση για φθορές που υπέστη το Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Όπως αναφέρεται, το περιστατικό σημειώθηκε στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης–Καλαμάτας, όταν το όχημα προσέκρουσε σε βαθούλωμα του οδοστρώματος βάθους περίπου 15 εκατοστών.

Η υπόθεση τέθηκε υπόψη της αρμόδιας επιτροπής, η οποία, μετά από διαλογική συζήτηση, αποφάσισε να προχωρήσει σε περαιτέρω νομική διερεύνηση. Για τον σκοπό αυτό, ορίστηκε ως αρμόδιος δικηγόρος ο κ. Δημήτριος Κολοβός, ο οποίος υπηρετεί με πάγια έμμισθη εντολή στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αντικείμενο της εντολής του είναι η παροχή γνωμοδότησης σχετικά με το κατά πόσο συντρέχουν οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση αποζημίωσης στον αιτούντα, με βάση τα πραγματικά περιστατικά και το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Η τελική απόφαση αναμένεται μετά την υποβολή της σχετικής γνωμοδότησης.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

 

(φωτογραφία αρχείου)

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...