Menu
RSS
Δευτέρα, 11/05/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Νικολάκου για την απόφαση επιστροφής μισού εκατομμυρίου € από το ΤΑΠΤοΚ: "Δεν έχει ευθύνη ο κ. Σκαντζός, αλλού είναι οι ευθύνες - Έρχονται κι άλλα"!

Νικολάκου για την απόφαση επιστροφής μισού εκατομμυρίου € από το ΤΑΠΤοΚ: "Δεν έχει ευθύνη ο κ. Σκαντζός, αλλού είναι οι ευθύνες - Έρχονται κι άλλα"!

Στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, παρουσιάστηκε η Έκθεση Πεπραγμένων της Περιφερειακής Επιτροπής για το Α΄ και Β΄ Εξάμηνο του 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δεν έλειψαν οι πολιτικές αιχμές και οι αναφορές σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης. Η περιφερειακή σύμβουλος Ντίνα Νικολάκου απευθυνόμενη προς τον κ. Λαμπρόπουλο υποστήριξε ότι, εάν είχαν ληφθεί υπόψη οι επισημάνσεις της, το ζήτημα του ΤΑΠΤΟΚ θα είχε οδηγηθεί σε δημοσιονομική διόρθωση ύψους 500.000 ευρώ.

Παράλληλα, η κ. Νικολάκου σημείωσε πως «δεν έχει ευθύνη ο κ. Σκαντζός, αλλού είναι οι ευθύνες», αφήνοντας αιχμές για τον χειρισμό της υπόθεσης, ενώ πρόσθεσε με νόημα ότι «έρχονται κι άλλα», προαναγγέλλοντας νέες αποκαλύψεις ή εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε έντονο πολιτικό κλίμα, με τις τοποθετήσεις να επικεντρώνονται τόσο στον απολογισμό της Περιφερειακής Επιτροπής όσο και σε ζητήματα διαφάνειας και οικονομικής διαχείρισης.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...