Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μοναδικές παραστάσεις και φέτος στην Επίδαυρο – Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων

Μοναδικές παραστάσεις και φέτος στην Επίδαυρο – Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων

Με την κορυφαία τραγωδία του Σοφοκλή Οιδίποδας Τύραννος θα ανοίξει το  φετινό πρόγραµµα της Επιδαύρου (στις 6 Ιουλίου) µε το δίδυµο Αιµίλιος Χειλάκης- Κωσταντίνος Μαρκουλάκης επί σκηνής, σε µια παράσταση-έκπληξη που αποτελείται αποκλειστικά από άντρες (σε σκηνοθεσία του Τσέζαρις Γκραουζίνις).

p>Την τιµητική του θα έχει στους φετινούς χαλεπούς καιρούς ο Αριστοφάνης,  αφού τέσσερις έµπειροι σκηνοθέτες επέλεξαν τις σατιρικές του κωµωδίες για την  κάθοδό τους στην Επίδαυρο: τις Νεφέλες ο Νίκος Μαστοράκης, τους Ιππείς ο Σταµάτης  Φασουλής, τους Ορνιθες ο Γιάννης Κακλέας και τις Εκκλησιάζουσες ο Βαγγέλης  Θοδωρόπουλος. Στις κωµωδίες αυτές το κοινό της Επιδαύρου θα έχει την ευκαιρία να  απολαύσει µερικούς απο τους πιο αγαπηµένους του ηθοποιούς σε πρωταγωνιστικούς  ρόλους: το Γιάννη Μπέζο, τον Αλέξανδρο Μυλωνά, τον Πέτρο Φιλιππίδη, το Γιάννη  Ζουγανέλη, το Βασίλη Χαραλαµπόπουλο, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον Κώστα Κόκλα, τη ∆άφνη Λαµπρόγιαννη και πολλούς άλλους.

Ακόµα, δύο διαφορετικού ύφους παραστάσεις συµπληρώνουν τα φετινά  Επιδαύρια. Ο ΘΟΚ επιλέγει να παρουσιάσει τις Ηλέκτρες, µια παράσταση βασισµένη  στη µορφή της Ηλέκτρας µέσα από το έργο των τριών τραγικών, σε σκηνοθεσία του  ισραηλινού Χανάν Σνιρ. Και ο Λευτέρης Βογιατζής (σκηνοθέτης που δεν χρειάζεται  συστάσεις) υπογράφει φέτος όχι µια αρχαία τραγωδία, αλλά ένα έργο εµπνευσµένο από  την ελληνική αρχαιότητα, τον Αµφιτρύωνα του Μολιέρου, µε ένα εξαιρετικό κάστ  ηθοποιών (αναγράφονται πιο κάτω) ανανεώνοντας το ρεπερτόριο της φετινής  Επιδαύρου. 

Πληροφορίες για την προπώληση και την online αγορά των εισιτηρίων μπορεί να βρει στην ενότητα εισιτήρια http://www.greekfestival.gr/gr/article23.htm Το πρόγραμμα για το Φεστιβάλ Επιδαύρου, δείτε εδώ http://www.greekfestival.gr/uploads/EpidaurusProgrammeGreek.pdf

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...