Κύπελλο | Προηγήθηκε ο Πανθυρεατικός στην Κόρινθο, αλλά γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ
Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην 1η Φάση του 1ου Ομίλου ο Πανθυρεατικός, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΣ Κόρινθος στο ΔΑΚ Κορίνθου, για την 1η αγωνιστική και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
Η ομάδα του Καλογιαννίδη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 27ο λεπτό. Ο Ευάγγελος Αντωνάκης ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα, βάζοντας τον Πανθυρεατικό μπροστά στο σκορ με 0-1.
Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, αντέδρασαν πριν από την ανάπαυλα και στο 38ο λεπτό έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, με τον Αντώνιο Πόντη να διαμορφώνει το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Κόρινθος κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Στο 59ο λεπτό ο Mamadou Keita Camara πέτυχε το 2-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ
Tags:
Πανθυρεατικός,Σχετικά Άρθρα
- Κηδεία Νικολάου Δημ. Μεϊντάνη
- Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Δημητσάνας | "Η προσφορά δεν έχει εποχή"
- Νεκρός ο δήμαρχος Αντιπάρου - Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Στάθη Κούλη: "Δύσκολη η σημερινή ημέρα"
- Κοσμάς Αρκαδίας | Ο αγώνας στον Αρκαδίας ενάντια στις ανεμογεννήτριες δεν σταματά ... (εικόνες)
- Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών 2026 από τον Ε.Ε.Σ. Τρίπολης: «Πρώτες Βοήθειες σε συνθήκες μετανάστευσης» (εικόνες)






