Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης: «Μην ξανατολμήσει κανείς να χρησιμοποιήσει σκουπιδότοπους»!

Τατούλης: «Μην ξανατολμήσει κανείς να χρησιμοποιήσει σκουπιδότοπους»!
Στο ζήτημα της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ (σκουπιδότοπων) και στα πρόστιμα που επιβάλλλονται αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων- ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, εκτάκτως.
«Από την πρώτη στιγμή μίλησα στους δημάρχους, στις αλλεπάλληλες συζητήσεις που είχαμε για τα πρόστιμα, τα οποία δυστυχώς, με νόμο της κυβέρνησης μεταβιβάζονται στις πλάτες των πολιτών» είπε αρχικά.
«Το έχουμε πει και παλιότερα, το λέμε και τώρα. Τα πρόστιμα να επιβάλλονται στα φυσικά πρόσωπα που έδειξαν αδυναμία και ανικανότητα να χειριστούν την κατάσταση. Η παράβαση καθήκοντος δημιούργησε το πρόβλημα και υπάρχουν ποινικές και αστικές ευθύνες. Ενώ συμφωνούσαν αρχικά μαζί μας, δεν πήραν καμία πρωτοβουλία για να συμμορφωθούν.
Ήμασταν οι πρώτοι που διαμορφώσαμε ένα μοντέλο για την επίλυση του προβλήματος.
…Εξασφαλίσαμε χρήματα για την αποκατάσταση των χωματερών και αρχίσαμε να κάνουμε τις μελέτες για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Οι δημοτικές αρχές δεν είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν μια ενδιάμεση λύση, και συνέχισαν να χρησιμοποιούν τους ΧΑΔΑ.
Αναγκαστήκαμε για να ολοκληρώσουμε τις μελέτες αποκατάστασης να κάνουμε τροποποιήσεις, τρεις και τέσσερις φορές, επειδή αυξανόταν ο όγκος των απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στις μελέτες».
Σε έντονο ύφος, απευθύνθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να μην τολμήσει κάνεις να χρησιμοποιήσει ξανά ΧΑΔΑ».
Μάλιστα, τέλος, έκανε λόγο και για νέα πρόστιμα τα οποία έρχονται και αφορούν την νιτρορύπανση και ανέρχονται στα 18.000.000 ευρώ.
Μ.Σ.


3 σχόλια

  • TSITONIS
    TSITONIS Πέμπτη, 28 Μαϊος 2015 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Την χάσαμε τη δουλειά ΝΤΙΝΑ μου

  • ΑΡΚΕΤΑ!!!!!!!
    ΑΡΚΕΤΑ!!!!!!! Πέμπτη, 28 Μαϊος 2015 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    «Από την πρώτη στιγμή μίλησα στους δημάρχους, στις αλλεπάλληλες συζητήσεις που είχαμε για τα πρόστιμα, τα οποία δυστυχώς, με νόμο της κυβέρνησης μεταβιβάζονται στις πλάτες των πολιτών»

    Τα πρόστιμα να αλλάξει ο νόμος και να τα πληρώσετε από την τσέπη σας εσείς που ΦΤΑΙΤΕ!!!!!

    Σε έντονο ύφος, απευθύνθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να μην τολμήσει κάνεις να χρησιμοποιήσει ξανά ΧΑΔΑ».

    Τα σκουπίδια όλοι όχι πια στους κάδους αλλά έξω από τα σπίτια σας "κύριοι"................

  • Δήμαρχος
    Δήμαρχος Πέμπτη, 28 Μαϊος 2015 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχει και το θράσος να μιλάει. Όλοι τα σκουπίδια στην Περιφέρεια. Φτάνει πια με τον άχρηστο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...