Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σφοδρή επίθεση Τατούλη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχουν σχέδιο. Κολυμπάνε σε θολά νερά»! (vd)

Σφοδρή επίθεση Τατούλη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχουν σχέδιο. Κολυμπάνε σε θολά νερά»! (vd)
Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε από την Τρίπολη.
«Παρατηρούμε έναν αχταρμά παρεμβάσεων από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη» είπε αρχικά, για να συμπληρώσει μετά … «Τα προβλήματα στη χώρα συνεχώς επιδεινώνονται, διότι -για άλλη μία φορά- η κυβέρνηση κολυμπάει σε θολά νερά, δεν έχει πρόταση, προσπαθεί να ανιχνεύσει προτάσεις μέσα από τις ιδεοληψίες της, τα προβλήματα που κλήθηκε να επιλύσει τα επιδεινώνει συνεχώς, επειδή δεν έχει ούτε καν κάποιο σχέδιο, ούτε ίχνη σχεδίου, για το πώς θα έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτή τη δύσκολη περίοδο, κατά την οποία η χώρα διαπραγματεύεται ένα πρόβλημα επιβίωσης».
«Από τη μια, ο Πρωθυπουργός μιλάει για Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, και από την άλλη, στελέχη της κυβέρνησης κάνουν δηλώσεις που καμία σχέση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο δεν έχουν, αλλά εκφράζουν ένα «σκληρό πολιτικό ροκ» που απευθύνεται σε κομματικό κράτος που δεν έχει καμία σχέση με την παγκόσμια πραγματικότητα» τόνισε.
«Η κυβέρνηση δεν είναι ο μπαμπάς μας, ούτε η νταντά μας, έχουμε θεσμικό πλαίσιο στο οποίο λειτουργούμε και δεν θα δεχτούμε τέτοιες αντιλήψεις και νοοτροπίες, αυτά είναι απλώς φαντάσματα στο πέρασμα του χρόνου. Θα παλέψουμε απέναντι σε οποιονδήποτε θέλει να το παίξει πατερούλης μας», είπε κλείνοντας
Μ.Σ.

1 σχόλιο

  • Πανικός.....
    Πανικός..... Πέμπτη, 28 Μαϊος 2015 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλως τυχαίως βέβαια τα λες αυτά μετά ΤΟ άδειασμα!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...