«Σήμα» στα αστυνομικά τμήματα της Αρκαδίας για τον εντοπισμό βαρυποινίτη Αλβανού!

Έναν Αλβανό κρατούμενο απήγαγαν, σήμερα το πρωί, δύο άτομα, που έφεραν βαρύ οπλισμό, από την αυλή του νοσοκομείου Ναυπλίου, απειλώντας τους συνοδούς εξωτερικούς φύλακες με πυροβολισμούς στον αέρα.
Την ώρα της αποχώρησης από το νοσοκομείο, δύο άτομα με βαρύ οπλισμό επιτέθηκαν στους τέσσερις συνοδούς εξωτερικούς φύλακες και, πυροβολώντας για εκφοβισμό στον αέρα, απήγαγαν τον Αλβανό και διέφυγαν με ΙΧ επιβατικό, μάρκας AUDI.
Ο Αλβανός κρατούμενος εκτίει ποινή κάθειρξης 20 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ένοπλη ληστεία.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό τόσο στην Αργολίδα, όσο και στους γειτονικούς νομούς.
Νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ηταν κλεμμένο από τη Νέα Χαλκηδόνα Αττικής, στις 25 Φλεβάρη 2011 και οτι η Αστυνομία έχει διαθέσει για την αναζητησή του υπηρεσιακό ελικόπτερο και εχουν ενημερωθεί όλα τα αστυνομικα τμήματα.
Φωτο - Eurokinissi