Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στήνουν κάλπες για τις 23 Νοεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!

Στήνουν κάλπες για τις 23 Νοεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!

Οι εκλογές αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012.

Τη γενική ευθύνη της όλης διαδικασίας την έχει η αρμόδια υπηρεσία του Ιδρύματος, δηλαδή εν προκειμένω η Διεύθυνση Προσωπικού (Τμήμα Διοικητικού Προσωπικού).

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο της Πρυτανείας του Ιδρύματος (Ερυθρού  Σταυρού 28 & Καρυωτάκη στην Τρίπολη), η δε ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα.

Η θητεία των μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου θα είναι διετής από 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014.

Επισημαίνεται ότι οι αιρετοί εκπρόσωποι των υπαλλήλων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Διοικητικού Προσωπικού θα πρέπει να ανήκουν στην κατηγορία ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ και να έχουν τουλάχιστον τον βαθμό Γ΄.

Όταν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια κρίνουν θέματα προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ, τότε αντί των δυο αιρετών εκπροσώπων των μονίμων διοικητικών υπαλλήλων συμμετέχουν σε αυτά δυο αιρετοί εκπρόσωποι του προσωπικού με σύμβαση ΙΔΑΧ.

Στο πλαίσιο της γενικής ευθύνης της για τη διαδικασία εκλογής αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναφέρονται ειδικότερα οι ακόλουθες αρμοδιότητες της αρμόδιας υπηρεσίας:

α) Μέχρι την Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2012 συντάσσεται και ανακοινώνεται από την αρμόδια υπηρεσία ο πίνακας εκλογέων, ο οποίος περιλαμβάνει το σύνολο των μονίμων διοικητικών και αορίστου χρόνου υπαλλήλων του Ιδρύματος.

β) Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου 2012 υποβάλλονται εγγράφως υποψηφιότητες στα γραφεία της αρμόδιας υπηρεσίας.

γ) Το πρωί της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2012 γίνεται η ανακήρυξη των υποψηφίων από την αρμόδια υπηρεσία, η οποία στη συνέχεια συντάσσει αλφαβητικούς πίνακες υποψηφίων αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και τους ανακοινώνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους με κάθε δυνατό τρόπο.

δ) Το πρωί της Τρίτης 20 Νοεμβρίου 2012 διενεργείται σε δημόσια διαδικασία στα Γραφεία της Πρυτανείας από την προϊσταμένη της αρμόδιας υπηρεσίας η κλήρωση των τριών μελών της εφορευτικής επιτροπής από το σύνολο των εγγεγραμμένων στον πίνακα εκλογέων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...