Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νεκρή από ηλεκτροπληξία ... χήνα στην Αμαλιάδα

Νεκρή από ηλεκτροπληξία ... χήνα στην Αμαλιάδα
Μία χήνα να κρέμεται από τα καλώδια της ΔΕΗ στην είσοδο πόλης Αμαλιάδας, ήταν η εικόνα που αντίκρισαν χθες το πρωί όσοι έτυχε να περάσουν από το σημείο.

Η χήνα κρεμόταν νεκρή από τα ηλεκτροφόρα καλώδια, καθώς φαίνεται ότι υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ήρθε σε επαφή με τα καλώδια και φυσικά βρήκε ακαριαίο θάνατο.
Εκ των πρώτων που αντιλήφθηκαν το πτηνό ήταν ο πρώην αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου, ο οποίος αμέσως ειδοποίησε τη ΔΕΗ για την απομάκρυνση της χήνας από το σημείο, γιατί ήταν αδύνατο να προσεγγίσει κάποιος άλλος στο σημείο και φυσικά υπήρχε και μεγάλος κίνδυνος για πρόκληση ηλεκτροπληξίας.
Ο ίδιος, ως κυνηγός που είναι, ανέφερε ότι τα πουλιά πετούν κατά τις νυχτερινές ώρες και προφανώς η άτυχη χήνα δεν είδε μέσα στο σκοτάδι τα καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να πέσει επάνω τους και να βρει το θάνατο.
Άλλωστε και η στάση η οποία βρέθηκε η χήνα, αποδεικνύει ότι είχε ανοιχτά τα φτερά της και κόλλησε ουσιαστικά επάνω στα καλώδια.
Πριν το μεσημέρι η χήνα είχε απομακρυνθεί από τα καλώδια, καθώς μετέβη στο σημείο συνεργείο της ΔΕΗ με καλάθι και τεχνικούς, οι οποίοι ανέλαβαν να απομακρύνουν τη χήνα από τα καλώδια.
www.patrisnews.com

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...