Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπάρχει θέμα αργίας για Τατούλη και Νικολάκου; Η πρώτη αντίδραση από την Αντιπεριφερειάρχη (ήχος)

Υπάρχει θέμα αργίας για Τατούλη και Νικολάκου; Η πρώτη αντίδραση από την Αντιπεριφερειάρχη (ήχος)
Μετά την απόφαση την οποία έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας (ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου για παράβαση καθήκοντος), όπως μεταδίδει η «Ελευθερία», ακολούθησε ένα ρεπορτάζ στη διαδικτυακή σελίδα της Αυγής που αναφέρει ότι: «Τι σημαίνει η καταδίκη Τατούλη για το πολιτικό μέλλον του; Ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα επιβάλει τη διοικητική κύρωση της αργίας ακόμη και αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση. Αν, δε, στο Εφετείο παραμείνει η ποινή, θα ακολουθήσει οριστική παύση άσκησης καθήκοντος και στέρηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι.»
Άραγε, υπάρχει ενδεχόμενο να τεθούν σε αργία ο Περιφερειάρχης και η Αντιπεριφερειάρχης;
Η Ντίνα Νικολάκου κλήθηκε να απαντήσει στην εκπομπή «Επί της ουσίας» του Δημοτικού Ραδιοφώνου, με αφορμή και την ανάρτηση της Αυγής, όπου είπε, μεταξύ άλλων: «…Δεν λέω αν υπάρχει ή όχι ζήτημα. Ακόμα δεν έχουμε δει την απόφαση.
Εμείς είμαστε προσεκτικοί. Ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει. Θέλουμε ο καθένας να εκτεθεί, όσο πρέπει να εκτεθεί. Να γράψει ό,τι θέλει να γράψει. Να ερμηνεύει, όπως θέλει να ερμηνεύει.
…  Όταν ακούει ο κόσμος το «παράβαση καθήκοντος», μπορεί να φαντάζεται ότι θέλει.
Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου, που δεν αφορά το δημόσιο συμφέρον.
Μια εφημερίδα θεωρεί ότι πήρε λιγότερα χρήματα απ’ ότι πήραν οι δύο άλλες και θεωρεί ότι αδικήθηκε και βλάφθηκε οικονομικά.
… Μόλις επιστρέψει ο Περιφερειάρχης (από τη Ζυρίχη), θα μιλήσουμε. Δεν θ’ αφήσουμε τίποτα που να μην το διευκρινίσουμε. Η απόφαση είναι σεβαστή, αλλά δεν είναι αποδεκτή. Έχουμε ήδη δώσει εντολή να ασκήσει έφεση.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...