Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόταση γάμου από... Άγιο Βασίλη στην Πάτρα! (vd)

Πρόταση γάμου από... Άγιο Βασίλη στην Πάτρα! (vd)
Μια... διαφορετική και άκρως Χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου, έκανε ένας άνδρας στην Πάτρα! Για την πρόταση "επιστρατεύτηκε" ένας... Άγιος Βασίλης, ο οποίος όμως παραλίγο να συλληφθεί γιατί... δεν είχε άδεια! Όλα αυτά, στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα!
Η Κατερίνα και ο Γιώργος είναι ζευγάρι από το Γυμνάσιο, εδώ και 13 χρόνια! Εκείνος λοιπόν, αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του και για την πρόταση γάμου ζήτησε βοήθεια από τον αδερφό της κοπέλας. Σκέφτηκε να τον ντύσει Άγιο Βασίλη και στην πλατεία Γεωργίου, λίγο πριν φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να βγάλει από τον σάκο του το δαχτυλίδι των αρραβώνων. Έτσι κι έγινε!
Το ζευγάρι έκανε βόλτες στην πλατεία μέσα σε κλίμα γιορτινό. Ο Γιώργος φώναξε τον ... "Άγιο Βασίλη" να δώσει ένα δώρο στην Κατερίνα. Η κοπέλα τα έχασε! Δεν κατάλαβε φυσικά ότι πρόκειται για τον αδερφό της και περίμενε με αγωνία, τί θα βγάλει από τον σάκο!
ΦΩΤΟ από το Tempo24
Όταν κατάλαβε η Κατερίνα περί τίνος πρόκειται τότε συγκινήθηκε και είπε το ΝΑΙ, ενώ γύρω από το ζευγάρι είχε μαζευτεί κόσμος που τους έδινε θερμές ευχές! Παράλληλα, την τρυφερή στιγμή, συνόδευσε για λίγα λεπτά και η μπάντα του δήμου, που βρισκόταν εκεί για την εκδήλωση!
Παραλίγο να συλληφθεί ο... Άγιος Βασίλης!
Όσο ο αδερφός της κοπέλας έκανε βόλτες στην πλατεία ντυμένος Άγιος Βασίλης κατά το σχέδιο, τον πλησίασαν αστυνομικοί και... τον ρώτησαν αν είχε άδεια! Εκείνος τους εξήγησε ότι δεν ήταν στο σημείο για... εμπορικούς σκοπούς αλλά για μια πρόταση γάμου. Όταν οι αστυνομικοί κατάλαβαν τι συνέβαινε, έδωσαν κι εκείνοι τις ευχές τους στο ζευγάρι και όλα έληξαν με χαμόγελα.
Πηγή: Tempo24

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...