Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καπνοβιομηχανία «Καρέλιας»: Παροχές 3.000.000 € μοίρασε στους εργαζομένους!

Καπνοβιομηχανία «Καρέλιας»: Παροχές 3.000.000 € μοίρασε στους εργαζομένους!
«Πρεσβευτής» της υγιούς Ελληνικής επιχειρηματικότητας για ακόμα μια χρονιά και παρά τις αντιξοότητες για τις Καπνοβιομηχανίες 
Με κερδοφορία υψηλότερη από το 2015 έκλεισε η χρονιά 
 Αυξήσεις σε μισθούς, έκτακτα επιδόματα και «χρυσό» λαχνό 8,5 χιλ. ευρώ μοίρασε η εταιρεία στους εργαζομένους
 Τον καθιερωμένο απολογισμό, αλλά και την κοπή της πίτας με τη εορτή των εργαζομένων, πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η Καπνοβιομηχανία «Καρέλιας».
Παροχές
Μετά τον απολογισμό ακολούθησε η καθιερωμένη εορτή των εργαζομένων με την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας. Η εορτή ξεκίνησε με τη συγκινητική ομιλία του προέδρου του σωματείου εργαζομένων, Νικόλαου Παραγγίνη, που ύστερα από πολυετή εργασία στην Καπνοβιομηχανία ετοιμάζεται να βγει στη σύνταξη.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακό, που θα ζήλευαν ακόμα και μεγάλες εταιρείες παραγωγής βίντεο κλιπ, ήταν το μουσικό εορταστικό κλιπάκι που ετοίμασε η εταιρεία με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των εργαζομένων.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Ανδρέας Καρέλιας, που έκανε τον απολογισμό της χρονιάς στους εργαζομένους. Σε μια περίεργη και μπερδεμένη χρονιά, όπως χαρακτήρισε το 2016, τα καταφέραμε αρκετά καλά, σημείωσε ο κ. Καρέλιας. Στη συνέχεια ανακοίνωσε στους εργαζομένους της εταιρείας, για ακόμα μια χρονιά, τις έξτρα παροχές προς αυτούς, που και φέτος ξεπέρασαν τα 3 εκ. ευρώ!
Συγκεκριμένα:
1. Το επίδομα «χειμερινής στολής - γαλοπούλας» θα είναι φέτος 200 ευρώ για κάθε εργαζόμενο στην εταιρεία
2. Το επίδομα παρουσίας θα είναι 800 ευρώ
3. Ο κάθε εργαζόμενος που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.500 ευρώ
4. Οι εργαζόμενοι των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω Ιδρύματα μέσα στο 2016, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση 500 ευρώ
5. Παράλληλα, η εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2016
6. Από 1-1-2017, όσοι εργαζόμενοι έχουν μισθό έως 2.500 ευρώ, θα λάβουν αύξηση στο μισθό τους 100 ευρώ μεικτά
7. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές πάνω από 2.500 ευρώ, θα λάβουν πρόσθετη έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ
8. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.700 έως 2.499 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 500 ευρώ
9. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές από 1.200 ευρώ έως 1.699 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.500 ευρώ
10. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές λιγότερες από 1.200 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.700 ευρώ
11. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.200 και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον 450 ευρώ για κάθε παιδί
12. Ο κάθε λαχνός της χθεσινής γιορτής ήταν 800 ευρώ.
Όπως κάθε χρόνο, όλες οι παραπάνω παροχές θα δοθούν καθαρές, δηλαδή η εταιρεία θα καλύψει όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που αναλογούν στους εργαζομένους, εκτός από αυτή στην αύξηση στο μισθό.
Όλες οι παραπάνω έκτακτες οικειοθελείς παροχές, καθώς και τα έκτακτα πρόσθετα bonuς για τους εργαζομένους που διέπρεψαν με την απόδοσή τους μέσα στη χρονιά που πέρασε, αναμένεται να ξεπεράσουν το ποσόν των 3.000.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο που έχει δώσει ποτέ η εταιρεία, σημείωσε ο κ. Ανδρέας Καρέλιας.
Στη συνέχεια τόνισε ότι όλοι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως πόστου, είναι πολύ σημαντικοί για την εταιρεία και κάλεσε τον καθέναν προσωπικά να το αντιληφθεί και βρει τον τρόπο να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο στην εργασία του.
Ευχές προς τους εργαζομένους έδωσαν και η κα Βίκυ Καρέλια, ο κ. Στάθης Καρέλιας, καθώς και οι σύζυγοί τους, κυρίες Τζίνα & Σύλβια Καρέλια.
Ακολούθησε η κλήρωση των 40 λαχνών, με το καθέναν από τους τυχερούς να κερδίζει το ποσό των 800 ευρώ! Μεγάλος τυχερός της κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας αναδείχθηκε ο ηλεκτρολόγος - υπάλληλος της εταιρείας από το εργοστάσιο στην Καλαμάτα, Δημήτρης Ντάκουρης, ο οποίος κέρδισε 8.500 ευρώ!







Του Κώστα Γαζούλη
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας
http://tharrosnews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...