Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στάχτη έγινε club στην Καλαμάτα! (vd)

Στάχτη έγινε club στην Καλαμάτα! (vd)
Φωτιά που ξέσπασε χθες γύρω στις 8 το βράδυ στο κλαμπ "Please don't tell" στην οδό Υδρας αναστάτωσε το κέντρο της Καλαμάτας. Οταν η πυρκαγιά ξέσπασε, το κλαμπ ευτυχώς δεν λειτουργούσε και παρά το ότι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κατέφτασαν άμεσα για την κατάσβεσή της, η φωτιά μαινόταν ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα μέσα στο κέντρο διασκέδασης.
Οι καπνοί απλώθηκαν γρήγορα σε μεγάλο μέρος του κέντρου της πόλης κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Παρά την ένταση της φωτιάς δεν κινδύνεψαν τα παρακείμενα κτήρια, αφού γύρω υπάρχουν καταστήματα όπως ο συνεταιρισμός υδραυλικών αλλά και πολυκατοικίες.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, 11 συνολικά, με 4 πυροσβεστικά οχήματα ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες προλαβαίνοντας τα χειρότερα για τη γειτονιά. Η πυρκαγιά όμως εξαπλώθηκε γρήγορα κατακαίγοντας το κέντρο διασκέδασης για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες. Οι περίοικοι πέρασαν δραματικές στιγμές, καθώς οι καπνοί και η μυρωδιά από τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό του μαγαζιού δεν τους άφηναν να αναπνεύσουν. Με την εξέλιξη της φωτιάς, που δεν είχε κατασβεστεί πλήρως μέχρι αργά το βράδυ, το πρώτο φως της ημέρας εκτιμάται ότι θα φανερώσει την απόλυτη καταστροφή. 

http://www.eleftheriaonline.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...