Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δικαστήριο Τρίπολης: "Απαράδεκτη" κρίθηκε η ποινική δίωξη Πετράκου κατά Τατούλη (vd)

Δικαστήριο Τρίπολης: "Απαράδεκτη" κρίθηκε η ποινική δίωξη Πετράκου κατά Τατούλη (vd)
“Απαράδεκτη” έκρινε, το Δικαστήριο Τρίπολης, την ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση, που άσκησε ο Θανάσης Πετράκος, με την ιδιότητα του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κατά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν προγραμματισμένη για, σήμερα, Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Τρίπολης και είχε τον αριθμό 22.

Η υπόθεση ξεκίνησε να εκδικάζεται στις 2:20 το μεσημέρι και παρών στη δίκη ήταν και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ως κατηγορούμενος, ο μηνυτής Θανάσης Πετράκος και ως μάρτυρες από την πλευρά του κ.Τατούλη, οι Αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου, Άγγελος Παπαγγελόπουλος , ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ρουμελιώτης και ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Μπούκλης, ενώ από την πλευρά του κ.Πετράκου ήταν ως μάρτυρες ο Πρόεδρος του ΕΚΑ Αριστείδης Μπρουμάς, ο κ.Μάινας, ο κ. Σταθόπουλος και ο κ.Κουνέλης.

Η υπόθεση δεν εκδικάστηκε στην ουσία της, αφού μετά από ένσταση που κατέθεσε ο συνήγορος του κ.Τατούλη, Πέτρος Σαμπράκος, κρίθηκε από το Δικαστήριο πως η μήνυση που είχε κατατεθεί είχε δικονομικά θέματα, αφού δεν περιγραφόταν από τον πληρεξούσιο του κ.Πετράκου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αττικής, που είχε κατατεθεί η μήνυση, ως ορίζει ο κώδικας ποινικής δικονομίας, επακριβώς η υπόθεση και τα γεγονότα, όπως έγιναν, απλώς είχε δοθεί ένα πληρεξούσιο.

Έτσι το Δικαστήριο, μετά από μία διακοπή ενός τετάρτου περίπου, έκρινε “απαράδεκτη” την ποινική δίωξη και η υπόθεση έληξε εκεί, αφού δεν μπορεί να επανέλθει στο ακροατήριο, μιας και έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα της εγκλήσεως.

Να αναφέρουμε πως ο κ.Πετράκος είχε κατηγορηθεί σε συνέντευξη τύπου από τον Περιφερειάρχη ως υποκινητής και σχεδιαστής των επεισοδίων που έγιναν στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 5 Απριλίου του 2012.

Δείτε τις δηλώσεις που έκαναν μετά την απόφαση του Δικαστηρίου οι Αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου, Άγγελος Παπαγγελόπουλος και ο Δικηγόρος του κ.Πετράκου, Φώτης Φουρτούνης (από το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας).

Πηγή - www.drt915.gr

1 σχόλιο

  • ΔΕΝ  ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαίρονται όλοι εκεί στο γκουβέρνο της Τρίπολης γαιτί η μύνηση δεν υποβλήθηκε νομότυπα και επομένως απορρίφθηκε .......Γνωρίζουν όμως ότι είναι καταδικασμένοι στην συνήδειση του κόσμου για όλα τα ψέματα που έχουν πει κατά καιρούς ...... για όλα τα παραμύθια που μας λένε..........Να ξέρουν ότι δεν ξανακοροϊδεύουν την κοινωνία των Αρκάδων και των Μοραϊτών......Τότε με το εργοστάσιο του Βιοαερίου πήρανε την απάντηση από τον κόσμο όπως τους άξιζε ......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...