Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Καλαμάτα (εικόνες)!

Φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Καλαμάτα (εικόνες)!

{pgslideshow id=160|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησαν και επίσημα οι εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας για τα Χριστούγεννα 2012. Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 20:00, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου πλημμύρισε με κόσμο την Κεντρική Πλατεία της πόλης μας. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, συνοδευόμενος από παιδιά, στο χαιρετισμό του, έδωσε τις καλύτερες ευχές του στους  χιλιάδες δημότες και επισκέπτες, οι οποίοι  βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας για να απολαύσουν τη λαμπερή αυτή γιορτή. 

Oι εορταστικοί φωτισμοί, τα πυροτεχνήματα, το carousel, το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα παραμυθόσπιτα, ο Άη Βασίλης με τα δώρα, γλυκά κεράσματα από επαγγελματίες της Κεντρικής Πλατείας και της οδού Ιατροπούλου, κάστανα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλαγονίας, ρυζόγαλο από το Σύλλογο Γυναικών Σπερχογείας, λαλάγγια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μ. Μαντίνειας και διάφορα γλυκίσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρομάνης αλλά και η μεγάλη έκπληξη από την Ομάδα «ΝΕΔΩΝ» με τα ξωτικά, τους ταράνδους, το έλκηθρο και το ξωτικό – τρομπετίστα που καταρριχήθηκαν ιπτάμενοι, δεμένοι σε σχοινιά, παρέλασαν και φωτογραφήθηκαν με μικρά κατενθουσιασμένα παιδιά,  ήταν τα στοιχεία της βραδιάς,  που δημιούργησαν μια μοναδική, αξέχαστη εορταστική ατμόσφαιρα και γέμισαν την Κεντρική Πλατεία με παιδικά χαμόγελα. 
Οι μελωδίες της Δημοτικής Φιλαρμονικής, οι παιδικές φωνές της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, επένδυσαν την πανέμορφη αυτή εικόνα με χριστουγεννιάτικες χαρούμενες μελωδίες. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους δημότες και επισκέπτες για τη δυναμική παρουσία τους, στην εξερευνητική ομάδα σπηλαίων και φαραγγιών «Νέδων», την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αλαγονίας, Μικράς Μαντίνειας, Μικρομάνης και το Σύλλογο Γυναικών Σπερχογείας «η Αγία Κυριακή» και σε όλους όσοι βοήθησαν εθελοντικά στην υλοποίηση αυτής της σημαντικής γιορτής.  

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...