Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινά αύριο το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο "Καλαμάτα - Κρήτη"

Ξεκινά αύριο το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο "Καλαμάτα - Κρήτη"
Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Καλαμάτας με την Κρήτη ξεκινά και πάλι τη νύχτα του Σαββάτου 10 Ιουνίου (προς Κυριακή 11 του μήνα) με το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος» της ΛΑΝΕ Sea Lines.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τον πίνακα δρομολογίων στην ιστοσελίδα της ΛΑΝΕ, το δρομολόγιο Καλαμάτα - Κύθηρα - Καστέλι θα εκτελείται κάθε Σάββατο προς Κυριακή.

Σύμφωνα με τον εν λόγω πίνακα, το πλοίο θα «πιάνει» Καλαμάτα στις 11.40 τη νύχτα του Σαββάτου και θα αποπλέει 50 λεπτά αργότερα, δηλαδή στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα, για να φθάσει στο Καστέλι στις 9.50 το πρωί της Κυριακής, έχοντας προηγουμένως κάνει μία στάση και στα Κύθηρα (όπου θα φτάνει στις 5.40 και θα αποπλέει στις 6 τα ξημερώματα).

Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο για την πυκνότητα των δρομολογίων, όσο και για τις τιμές των εισιτηρίων -για κατάστρωμα, καμπίνες, αλλά και για οχήματα-, καθώς και για την προπώλησή τους, θα γίνουν γνωστές από τον συμπατριώτη μας Σταύρο Μπακολιά, κεντρικό πράκτορα της ΛΑΝΕ Sea Lines, σε συνέντευξη Τύπου, αύριο Σάββατο το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Elektra Hotel & Spa», στο λιμάνι της Καλαμάτας.
https://www.eleftheriaonline.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...