Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων στο Ναύπλιο - Μίλησαν δικηγόροι και από την Τρίπολη! (vd)

Το Συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων στο Ναύπλιο - Μίλησαν δικηγόροι και από την Τρίπολη! (vd)

Η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων μετά τα επιτυχημένα συνέδρια στον Κορυδαλλό (22.10.2016) και την Θεσσαλονίκη (1.4.2017), διοργάνωσε το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 (09.00 έως 19.00), το τρίτο της Συνέδριο στο Ναύπλιο (συνεδριακός χώρος Φουγάρο), σε συνεργασία με τον τοπικό Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου και θεματικές ενότητες α) Σχέσεις Δικαστών-Εισαγγελέων-Δικηγόρων, ως ισότιμων παραγόντων της ποινικής δίκης, β) Φυλακές και σωφρονιστικό σύστημα και γ) Σύγχρονες τάσεις ποινικής νομολογίας και νομοθεσίας και ανάγκες αναθεώρησης.
Στην έναρξη της ομιλίας μίλησε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, κ. Δημήτρης Κωστόγιαννης, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Ταουξής.
Το απόγευμα μίλησε ο δικηγόρος της Τρίπολης Πέτρος Σαμπράκος για την ορθή απονομή της Δικαιοσύνης που αποτελεί υποχρέωση αλλά και δικαίωμα όλων των συλλειτουργών της.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΙΝΙΚΟΛΌΓΩΝ

Η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, είναι η Ένωση των νομικών-δικηγόρων, που έχουν παρουσία στα δικαστήρια, στα αστυνομικά και σωφρονιστικά καταστήματα, στα ανακριτικά γραφεία και γενικότερα σ’όλα τα πεδία μάχης (χώρους σύνθεσης και απονομής δικαιοσύνης) των μαχόμενων δικηγόρων όλης της Ελλάδας.
Είναι η Πανελλήνια, αμιγώς δικηγορική Ένωση, που σκοπεύει στην ανάπτυξη του νομικού προβληματισμού, στην βελτίωση του δικανικού βήματος και στην επίλυση, σε συνεργασία με τους Δικηγορικούς Συλλόγους και τους άλλους συναρμόδιους φορείς, πρακτικών προβλημάτων της καθημερινής μαχόμενης δικηγορικής πραγματικότητας.
Στο πρώτο συνέδριο (22.10.2016) εκλέχτηκε και νέο διοικητικό Συμβούλιο, αποτελούμενο από τους, Βασίλη Ταουξή (Πρόεδρο), Θόδωρο Μαντά (Αντιπρόεδρο), Θανάση Αναγνωστόπουλο (Β! Αντιπρόεδρο), Στυλιανό Παπαγεωργίου-Γονατά (Γεν.Γραμματέα), Βαγγέλη Γκιγκιλίνη (Εκτελεστικό Γραμματέα), Δημήτρη Γκαβέλα (Ταμία), και Γιάννη Γλύκα, Ευτύχη Αλυγιζάκη, Χρήστο Μαυρομάτη, Αντώνη Βουλγαράκη και Παναγιώτα Τσιχλα (Μέλη).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...