Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Αλεξίσφαιρα γιλέκα σε θηροφύλακες από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου! (vd)

Τρίπολη - Αλεξίσφαιρα γιλέκα σε θηροφύλακες από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου! (vd)
Αλεξίσφαιρα γιλέκα και σύγχρονες συσκευές κινητής τηλεφωνίας σε θηροφύλακες παρέδωσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Στην αρχή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον πρώην Πρόεδρο της Κυνηγετικής ομοσπονδίας Πελοποννήσου Κώστα Μαρκόπουλο, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου, η Ομοσπονδίακη Θρηοφυλακή, αποτελείται από 48 φύλακες στην Πελοπόννησο, την Ζακυνθό, την Κεφαλογιάνια και την Ιθάκη.

Στην παορυσίαση ήταν η Αγγελική Τασούλη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και μέλος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, Γιώργος Ρουμελιώτης είπε ότι «βρισκόμαστε σήμερα εδώ για το αυτονόητο να παραδώσουμε αλεξίσφαιρα γιλέκα στους θηροφύλακες που η δουλειά τους είναι σε 24ωρη βάση να αντιμετωπίζετε τον κάθε παράνομο, τον κάθε λαθροθήρα, τον κάθε αδίστακτο οπλισμένο κι εσείς άοπλοι και να φέρνετε αποτελέσματα και όλους αυτούς να τους οδηγείται στη Δικαιοσύνη.

Στην Κυνηγετική Ομοσπονδιακή Πελοποννήσου αρχίζει μία νέα εποχή. Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει βάλει μία τάξη πραγμάτων και οφείλουμε όλοι να την υπηρετήσουμε.»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης τόνισε ότι «οι κοινωνικές ομάδες και οι πολίτες δραστηριοποιούνται σε ένα συγκεκριμένο θέμα που είναι μια πανάρχαια παράδοση, δεν είναι απλώς ένα χόμπι ενός κοινωνικού λόμπι, αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο. Έχει σχέση με τη διαχρονική πορεία των σημαντικότερων πολιτιστικών αξιών της Ελληνικής παράδοσης. Και αποτελεί την ψυχή και τον κορμό αυτού του μεταφερόμενου αξιακού περιχεομένου.»

Ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Θανάσης Παπαγεωργόπουλος εξήρε το έργο των θηροφυλακών και υπογράμμισε την ανάγκη να εξοπλιστούν για να γίνει το έργο τους όσο γίνεται πιο ασφαλή.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν η πολιτευτής Εύη Τατούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Διοικητής Ασφαλείας Τρίπολης, Λάμπρος Κατσαντώνης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Θεόδωρος Καραλής, ο Πρόεδρος του Μεθυδρίου, Γιώργος Αδαμόπουλος κι άλλοι. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...