Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκουπίδια | Επίθεση Καμπόσου σε Χειβιδόπουλο και Νίκα – «Πετύχαμε τιμή 45 € αντί για τα 120 € της Περιφέρειας» (vd)

Σκουπίδια | Επίθεση Καμπόσου σε Χειβιδόπουλο και Νίκα – «Πετύχαμε τιμή 45 € αντί για τα 120 € της Περιφέρειας» (vd)

Νέα δημόσια τοποθέτηση έγινε από τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, μέσω τηλεοπτικού μηνύματος από το διαδικτυακό κανάλι του Δήμου, με αφορμή τις εξελίξεις για το μέγα ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ο κ. Καμπόσος έχει διαφωνήσει κάθετα με τη λύση που προωθεί η Περιφέρεια και ο Δήμος του «έτρεξε» διαγωνισμό για την «Λειτουργία Μονάδας Διαχείρισης –Ανακύκλωσης Κομποστοποίησης και Προσωρινής Διαχείρισης Στερεών Αστικών Αποβλήτων 2016-20 Δήμου Άργους-Μυκηνών».

Ο ίδιος λέει ότι «με τον διαγωνισμό πετύχαμε τιμή 29,45 ευρώ τον τόνο συν το ΦΠΑ και συν τα θαφτικά για το ΧΥΤΥ. Όλα μαζί 45 ευρώ αντί για 120 ευρώ τον τόνο που προβλέπει η λύση της Περιφέρειας».

Στη συνέχεια έκανε λόγο για ψέματα που ακούγονται δεξιά και αριστερά …

«Λένε ότι δεν έχουμε υπολογίσει το εργοστάσιο την τιμή. Το εργοστάσιο που φτιάχνουμε εμείς τώρα στοίχισε 550.000 ευρώ και τα είχαμε πάρει από το Υπουργείο Εσωτερικών και ο δημότης δεν βάζει ένα ευρώ.

Λένε ότι δεν έχουμε υπολογίσει τα μηχανήματα. Τα μηχανήματα θα τα βάλει ο εργολάβος και δεν θα πληρώσει τίποτα ο δημότης.

Καταρρίπτονται όλα τα ψέματά τους.»

Κατόπιν επιτέθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλο και στον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Νίκα…

«Ο Χειβιδόπουλος έχει ένα καημό. Τελειώνει το Αντιπεριφερειαρχηλίκι και ψάχνει να βρει επάγγελμα. Του απάντησε ο αλός από τη δημοσκόπηση που έκανε ένα κανάλι της Κοριθνίας.

Ποιες είναι οι ακριβές διαχειρίσεις; Αυτές που έλεγε ο Νίκας που πήγε να κάνει διαγωνισμό με μία εταιρεία; Να απολογηθώ εγώ γιατί έκανα διαγωνισμό με 8 εταιρείες και έβγαλα μειοδότη με το ¼ της τιμής που δίνει η ΤΕΡΝΑ και τα μισά από την Καλαμάτα;»

Για να καταλήξει … «Θα μπορούσαμε κι εμείς να μην τα βάλουμε με τα συμφέροντα. Επιλέξαμε άλλο δρόμο.

Εδώ έχει παιχτεί ένα μεγάλο παιχνίδι που τους το χάλασε ο Καμπόσος. Έχουν δαγκώσει τις αλυσίδες τους από την τρέλα που τους έχει χτυπήσει στο κεφάλι επειδή αποκαλύφθηκαν τα σχεδία τους.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...