Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δρόμο στην Άνω Μεσσηνία εγκαινίασε ο Πέτρος Τατούλης

Δρόμο στην Άνω Μεσσηνία εγκαινίασε ο Πέτρος Τατούλης

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, που ουσιαστικά βοηθά στην άρση της απομόνωσης των χωριών του συνόλου του ορεινού όγκου, διευκολύνοντας την πρόσβαση, σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων του δρόμου Κούβελα μέχρι τη διασταύρωση της 7ης Επαρχιακής Οδού της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του «γιατί αποδεικνύουμε ότι οι παρεμβάσεις μας έχουν σχεδιασμό, έχουν στρατηγική και κυρίως βοηθούν αυτές τις περιοχές που το δημογραφικό πρόβλημα και η ιστορικότητα των τοπίων τις είχαν μεν θέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα. Ο συντονισμός, η συνεργασία και η βούλησή μας έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα».

Ο κ. Τατούλης τόνισε ακόμη ότι «το έργο εντάχθηκε, και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι πολίτες, όταν υπήρχε απαγόρευση από το αρμόδιο Υπουργείο και το Γενικό Γραμματέα που διαχειριζόταν το ΕΣΠΑ, επί της προηγούμενης Κυβέρνησης. Εντάχθηκε με δική μου απόφαση κόντρα στις αποφάσεις όλων αυτών. Έτσι σήμερα έχουμε τη χαρά να εγκαινιάζουμε αυτό το έργο, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό και το οποίο τεχνικά είχε πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία με τη βοήθεια της Οικονομικής Επιτροπής και της Προέδρου του τα επιλύσαμε, ιδιαίτερα δε σε ότι αφορά τη χρηματοδότησή του».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...