Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"ΟΜΑΔΑ" | Ζητά να μην κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός στέγασης για φοιτητές στην Τρίπολης

"ΟΜΑΔΑ" | Ζητά να μην κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός στέγασης για φοιτητές στην Τρίπολης
Ξεκάθαρη θέση για το πρόβλημα της στέγασης για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου παίρνει η ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη «ΟΜΑΔΑ» με ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Η στέγαση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, που παρά την σημαντικότητα του παραμένει άλυτο. Η οριστική λύση του προβλήματος θα δοθεί με την ανέγερση εστιών και στις πέντε πόλεις όπου υπάρχουν τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Μέχρι τότε όμως,  με αφορμή τον  υπ'αριθμ. 04/2017 Ηλεκτρονικό Ανοικτό  Διεθνή  Διαγωνισμό  για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και στις πέντε (5) πόλεις, όπου υπάρχουν Πανεπιστημιακές Μονάδες συνολικού προϋπολογισμού 412.002,46€ με Φ.Π.Α. 13% (συμπεριλαμβάνεται και δημοτικός φόρος 0,5%) ήτοι 362.790,00 € (άνευ ΦΠΑ και λοιπών κρατήσεων), θα θέλαμε να ζητήσουμε από όλους τους αρμοδίους φορείς  να σταθούν δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην κριθεί άγονος και αυτός ο διαγωνισμός στέγασης. Η μίσθωση δωματίων για τους φοιτητές ας είναι η αρχή για την λύση του προβλήματος της στέγασης.

Ευελπιστούμε  ότι σε αυτή μας την προσπάθεια και με την βοήθεια των αρμόδιων φορέων,  θα πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακολουθεί το σχετικό link: https://www.uop.gr/images/anakoinosis/genikes/

ΟΜΑΔΑ (Ανεξάρτητοι Φοιτητές Τρίπολης)»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...