Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τραγωδία στη Σκάλα Λακωνίας | «Έσβησε» ο 22χρονος, τρίτος νεκρός από το εργατικό δυστύχημα

Τραγωδία στη Σκάλα Λακωνίας | «Έσβησε» ο 22χρονος, τρίτος νεκρός από το εργατικό δυστύχημα
Πάλεψε ηρωικά επί 24 ημέρες να κρατηθεί στη ζωή, αλλά έχασε τη μάχη το 22χρονο παλικάρι που είχε πέσει με αυτοθυσία στο αντλιοστάσιο του βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα Λακωνίας για να βοηθήσει δυο ανθρώπους που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από τις δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις.



Ο άτυχος Γιώργος Δεντάκος άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου νοσοκομείου, όπου είχε διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση μετά την τραγωδία της 1ης Αυγούστου. Όμως, ο οργανισμός του δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τις σοβαρές αναπνευστικές βλάβες που υπέστη από τις αναθυμιάσεις.


Ο άτυχος 22χρονος, Γιώργος Δεντάκος


Ο 22χρονος ήταν ο τρίτος νεκρός του τραγικού δυστυχήματος. Πρώτος είχε χάσει τη ζωή του μέσα στα λύματα ένας 51χρονος Βούλγαρος εργάτης, μέλος συνεργείου ιδιώτη εργολάβου που είχε αναλάβει τον καθαρισμό του αντλιοστασίου. Αμέσως μετά, κατέληξε ο 37χρονος υπάλληλος κοντινού σούπερ μάρκετ, Βασίλης Αλεξανδρής, που είχε τρέξει να τον βοηθήσει να βγει!


O Βασίλης Αλεξανδρής



Το ίδιο έκανε και ο 22χρονος μαζί με έναν 66χρονο, που δεν εκτέθηκε πολύ στις αναθυμιάσεις και γλίτωσε με μέτρια αναπνευστική ανεπάρκεια. Ο άτυχος Γιώργος Δεντάκος, όμως, έφτασε σε κωματώδη κατάσταση και με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο Σπάρτης, απ’ όπου διακομίστηκε στην Αθήνα. Αναπνευστικά προβλήματα υπέστησαν τότε ακόμη και δυο πυροσβέστες και ένας αστυνομικός που συμμετείχαν στην ανάσυρση των θυμάτων και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...