Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Περιφερειακή Ένωση τριτέκνων Πελοποννήσου τίμησε τον Πρόεδρο τριτέκνων Τρίπολης Τρ. Σωτηρόπουλο (εικόνες & βίντεο)

Η Περιφερειακή Ένωση τριτέκνων Πελοποννήσου τίμησε τον Πρόεδρο τριτέκνων Τρίπολης Τρ. Σωτηρόπουλο (εικόνες & βίντεο)

{pgslideshow id=262|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

Τον πρόεδρο του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών Τρίπολης και όμορων Δήμων κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο τίμησε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στην Τρίπολη η Περιφερειακή Ένωση Τριτέκνων Πελοποννήσου. Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης από τον πρόεδρο της ΠΕΤΠ κ. Χρήστο Κορομηλά παρουσία όλων των προέδρων των τριτεκνικών Συλλόγων της Πελοποννήσου καθώς και του Δημάρχου Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος των τριτέκνων Πελοποννήσου κ. Χρήστος Κορομηλάς χαρακτήρισε παράδειγμα προς μίμηση την πορεία του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου στο τριτεκνικό κίνημα, εξήρε τη δράση του στο Σύλλογο της Τρίπολης και τόνισε ότι η προσφορά του Τριαντάφυλλου Σωτρηρόπουλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν σημαντική τόσο σαν μέλος της διοίκησης της Πανελλαδικής Ένωσης Τριτέκνων όσο και σαν ιδρυτικό μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Τριτέκνων

Πελοποννήσου. Ο πρόεδρος της ΠΕΤΠ κ. Χρήστος Κορομηλάς δήλωσε ότι η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου από τα συλλογικά όργανα των τριτέκνων  δημιουργεί ένα μεγάλο κενό αλλά ξεκαθάρισε ότι σέβεται απόλυτα την απόφασή του αφού ακόμα και αυτή δίνει το μήνυμα της ανανέωσης των προσώπων και της προώθησης νέων στελεχών. Αναφερόμενος στο Σύλλογο τριτέκνων Τρίπολης και Όμορων  Δήμων ο κ. Χρήστος Κορομηλάς επισήμανε ότι είναι Σύλλογος πρότυπο για όλη την Ελλάδα και είπε ότι έχει ταυτιστεί με το όνομα και τη δράση του προέδρου της Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Δημάρχου Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη ο οποίος τόνισε ότι η βράβευση του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου τιμά την πόλη της Τρίπολης και δημιουργεί νέα δεδομένα στον τομέα της κοινωνικής στήριξης και της εθελοντικής δράσης. Αμέσως μετά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Οικογενειών Τρίπολης και Όμορων Δήμων Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος δήλωσε: " Θεωρώ σημαντική στιγμή στην πορεία μου τη σημερινή βράβευση επειδή γίνεται από ανθρώπους της κοινωνικής προσφοράς και της εθελοντικής δράσης. Μοιράζομαι αυτή την τιμητική πλακέτα με όλους τους συνεργάτες μου στο Σύλλογο Τριτέκνων Τρίπολης και όμορων Δήμων αφού χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει απολύτως τίποτα. Πήραμε ένα Σύλλογο από το μηδέν και τον φθάσαμε πολύ ψηλά. Θα είμαι πάντα κοντά σε αυτό το Σύλλογο και στις τρίτεκνες οικογένειες της Αρκαδίας και δεσμεύομαι ότι από όποια θέση κι αν βρίσκομαι θα προσπαθώ για την επίτευξη των στόχων τους. Ευχαριστώ θερμά όλους τους προέδρους των τριτεκνικών Συλλόγων της Πελοποννήσου για την ομόφωνη απόφαση της βράβευσής μου και εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία και καλή χρονιά".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...