Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνέλευση αποφοίτων μεταπτυχιακού προγράμματος στην Τρίπολη

Συνέλευση αποφοίτων μεταπτυχιακού προγράμματος στην Τρίπολη

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «Μαίναλον» στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με κύριο σκοπό την επαναλειτουργία και την ισχυροποίηση του συλλόγου, μέσα από την ενεργοποίηση όλων των αποφοίτων ανεξαρτήτως έτους κτήσης του Master (Ma.PM).

Υπενθυμίζουμε ότι είχε δημιουργηθεί Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία των μεταπτυχιακών φοιτητών του προγράμματος, με πρωτοβουλία των φοιτητών που φοίτησαν την πρώτη περίοδο του Master. Αυτή δυστυχώς για ποικίλους λόγους δεν κατέστη δυνατόν να προχωρήσει σε δράσεις και παρεμβάσεις. Το ζητούμενο πλέον είναι οι  απόφοιτοι τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου κύκλου/σειράς  να ενεργοποιηθούν μέσα από κοινό σύλλογο, να πάρουν θέσεις ευθύνης και ως ένας δυνατός και ενιαίος οργανισμός να επαναπροσδιορίσουμε τις επιδιώξεις μας. Άλλωστε έχουμε την τιμή και την ευθύνη να είμαστε οι μοναδικοί στην Ελλάδα μ’ αυτόν τον Μεταπτυχιακό Τίτλο Ειδίκευσης.   

Η σημερινή συγκυρία της κρίσης και της εποχής των μνημονίων που επηρεάζουν άμεσα τη δομή και τη λειτουργία του κράτους και των δημόσιων οργανισμών απαιτεί τη δική μας επιστημονική, συνδικαλιστική και τεχνοκρατική παρουσία με προτάσεις, με τοποθετήσεις και διεκδικήσεις, ώστε εμείς ως οι «επίσημα «ειδικοί» για την Οργάνωση και Διοίκηση του Δημοσίου Τομέα να δρομολογήσουμε  αλλαγές, να εισηγηθούμε βελτιώσεις και να παράσχουμε υπηρεσίες  στη χώρα μας που έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ από στελέχη ικανά προκειμένου να βγει  από το τέλμα.  

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Απόφοιτοι του μεταπτυχιακού Προγράμματος με τίτλο «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου  «ΜΕ.ΔΗ.Δ.»

Με τιμή

Ο Γραμματέας

Ιωάννης Ελ. Χουζούρης 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...